I després

Se subhasten dos hotels i dos locals comercials dels germans Anlló a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Aquest migdia la Generalitat ha obert les propostes econòmiques dels licitadors que s’han presentat a la subhasta d’algunes de les possessions que els germans Anlló tenien a Sant Feliu de Guíxols.
En concret se subhasten els antics hotels REXII, al carrer Maragall, i Mediterraneo, al carrer Penitència.
Alhora el govern català també busca comprador per dos locals comercials situats al carrer Verdaguer de la nostra ciutat.

La Generalitat espera aconseguir més d’un milió d’euros amb aquests immobles ja que els Hotels Rex II i Mediterraneo surten a subhasta per un total de 873.000 euros, i els dos locals, per 182.000 euros
Aquests immobles són una part del llegant intestat que van deixar els germans Francisco i Joan Anlló en morir just fa 20 anys.

Al no tenir testament ni hereus que hagin reclamat, la Generalitat s’ha fet càrrec de gestionar l’herència. D’acord amb la normativa, el govern català ha de destinar els béns aquestes herències intestades a entitats assistencials, a institucions de cultura o a polítiques d’habitatge social.

Si la Generalitat no pot destinar els immobles directament a aquestes finalitats, les pot subhastar sempre i quan destini els diners aconseguits a habitatge social, o polítiques assistencials o culturals.

El més llegit

I després