I després

Dues incidències a la xarxa d’aigua potable aquest dimecres

Compartiu aquesta història

L’empresa concessionària del servei d’aigua potable a la ciutat, Aqualia, ha informat de dues avaries a la xarxa aquest dimecres al vespre.

La primera ha afectat la carretera de Palamós en el seu tram més alt. La incidència, que no ha provocat talls en el subministrament d’aigua a cap veí, ha comportat restriccions de trànsit mentre s’ha actuat en la seva reparació. En aquest sentit, s’ha hagut de desviar els vehicles que entraven a la ciutat provinents de S’Agaró per la ronda Joan Casas. Per contra els cotxes que sortien de Sant Feliu podien circular normalment per la carretera de Palamós.

Minuts més tard, es detectava una segona incidència al carrer comerç, al voltant del CAP de Salut. Aquesta incidència sí ha provocat el tall d’aigua en alguns domicilis de la zona. També ha comportat el tall de trànsit en aquesta via.

Aquestes incidències arriben dies més tard de la viscuda diumenge al vespre a la mateixa carretera de Palamós, en la seva part més propera al passeig.
Justament arran d’aquesta incidència del cap de setmana, avui dijous es tornarà a tallar el trànsit aquest tram per tal de reparar l’asfaltat del carrer afectat per l’obra.

S’espera que aquesta tarda quedi restablerta la circulació als tres punts afectats pels treballs d’Aqualia, tot i que per raons de seguretat es podria endarrerir l’obertura del tram alt de la carretera de Palamós.

El més llegit

I després