I després

INVERSIONS FINANCERAMENT SOSTENIBLES A SFG

Compartiu aquesta història

En el darrer Ple es varen aprovar les Inversions Financerament Sostenibles per aquest 2016 i els expedients de modificació de crèdit en la modalitat de suplement de crèdit, que es finançarà amb romanent de tresoreria per a despeses generals i que consta amb el següent detall:.

Hospital, segona fase de la coberta de l’edifici: 164.794€.
Inslal.lació i millora d’ enllumenat 179.914€.
Carrer Colom, obres de infraestructura: 169.794€.
En total puja a: 514.502€.

Quant al carrer Colom, des de Las Vegas fins el giratori d’El Corsari, el govern subratlla que s’hi actua per garantir la seguretat dels vianants. El regidor d’Urbanisme, Josep Saballs declarava que “la vorera de la banda de mar és molt estreta, fa 1m. d’amplada i això provoca en època d’estiu, sobretot quan hi ha el Festival i les atraccions de la Festa Major, hi transita un gran volum de vianants, amb la perillositat que comporta amb el pas dels vehicles”.

L’actuació que s’hi farà el convertirà en una plataforma única, “quan s’arribi amb el vehicle, passat la rotonda, s’hi trobarà una alça, és a dir, indicarem clarament que la prioritat és pel vianant i no pel turisme, és fa la calçada més estreta, es redueix aproximadament uns 70 o 80cm. per evitar la velocitat que, sovint, és molt alta en aquell revolt i ampliem les voreres”.

La de la banda de mar, acabarà fent entre1,70cm i 1,80cm d’amplada i la vorera de la banda de Las Vegas farà 1,30cm. i es disposarà de més de 3m. destinats als vianants.

En referència a la segona fase de la coberta de l’Antic Hospital, després d’una anterior fase en què es va reparar la façana i aquesta segona fase afectarà a la coberta.

Quant a l’enllumenat, es tracta de la instal·lació i millora de l’enllumenat públic incidint en diverses actuacions de menor importància, moltes d’elles repartides en diferents punts de la ciutat, i per destacar-ne una de les que més import, revertirà en el soterrament de les línies de la Rambla Vidal, que actualment són aèries i desmereixen l’aspecte visual d’aquest àmbit i, per altra banda, els paradistes de les fires i altres esdeveniments s’hi podran connectar de forma segura i endreçada.

El més llegit

I després