Publiquem la transcripció del darrer guió del contingut del microespai de Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro a Ràdio Sant Feliu, que s’emet els dissabtes a les 9:30 h.i que després d’un descans d’estiu es torna a posar en antena:

“Creu Roja – Departament d’ Ocupació:

Bon Dia em complau estar present per poder explicar i presentar el departament d’ocupació, un altre besant de la Creu Roja que aporten un valor afegit al treball realitzat en altres seccions i tot fa que sigui un engranatge al servei del ciutadà.

El departament d’ocupació es finança amb subvencions públiques – privades i fan possible realitzar formacions orientades a la millora de l’accés al mercat de treball mitjançant cursos d’orientació laboral, cursos d’iniciació en oficis diversos, seguiment personal en la recerca activa de feina, tutories personalitzades en orientació laboral.

Actualment i fins el 19 de setembre estem en plena preinscripció sobre el curs de cambrer de barra i sala que es portarà a terme del 19 de setembre fins al 21 de desembre de 2016 en horari de dilluns a divendres de 09h a 13h. Aquest curs està distribuït en 3 blocs:

Bloc comú on es treballaran aquelles competències bàsiques i transversals que qualsevol treballador ha de poder dominar en el mercat de treball del segle 21, aquelles competències com iniciativa, responsabilitat, gestió del temps, treball en equip entre d’altres.

Bloc específic on es portarà a terme a les instal·lacions d’un establiment professional de la restauració on podran aprendre totes les competències, habilitats i destreses per poder desenvolupar l’ofici de cambrer de barra i sala.

Finalment un Tercer Bloc consistent en pràctiques en empresa on podran començar a posar en pràctica tots els coneixements apresos en els anteriors blocs.

El curs de cambrers de barra i sala és una gran oportunitat per iniciar un nou ofici per a totes aquelles persones que de manera involuntària han vist com el seu ofici habitual va finalitzar.

A banda de tot el descrit amb anterioritat informem que la secció d’ocupació de Creu Roja Sant Feliu de Guíxols – Vall d’Aro esta a la vostra disposició per a qualsevol assumpte d’orientació i informació laboral.

Com bé diu el nostre lema: Creu Roja cada cop més a prop de les persones”.