I després

11 NOTÍCIES + 11 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

CINEMA AL PATI DE L’ANTIC HOSPITAL DE SFG
El proper divendres i dissabte, 9 i 10 de setembre, a les 20:00 h. i en el marc de la VI Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic, al pati de l’Antic Hospital de Sant Feliu de Guíxols es projectarà, el divendres, “L’exili de la marededéu de Núria”, que durant la Guerra Civil fou traslladada d’un lloc a un altre per protegir-la, fins que Rafael Patxot va traslladar-la fins a Suïssa. I el dissabte es projectarà “Mar de vinyes”, 2.000 anys de cultura lligada al conreu de la vinya. Organitza l’Ajuntament de Sant Feliu a través del Museu d’Història. NOTA DE PREMSA

500 CINEMA

 

NOTA DEL MOVIMENT D’ESQUERRES MES
Amb el titular “El súmum de la indecència”, el grup municipal del Moviment d’Esquerres (MES), ha enviat als mitjans d’informació una nota de premsa en la qual critica que “l’Ajuntament tanca l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), mentre es gasta més de 50000 € l’any en un pamflet informatiu”. Podeu accedir al contingut textual en l’arxiu que conté la NOTA DEL MES

500 PERE ALBÓ

 

DISSABTE, XIII FESTA SOLIDÀRIA DEL PEDAL A SFG
Aquest dissabte, 10 de setembre, XIII Festa Solidària del pedal organitzada per l’Associació de Veïns de Tueda i l’Sport Ciclista Guíxols destinada a l’Associació Entorns de Malalts d’Alzheimer i Demències.
Donatiu: menors de 12 anys 3€ i més grans 5€. També aportacions de “bici zero”. És obligatori l’ús del casc.
A les 9 concentració al carrer Gravina, a 2/4 de 10 sortida pel carril bici fins a l’estació de Bell-lloch. Esmorzar a càrrec de l’organització. Trofeus per a tothom.
Inscripcions a la Torre del Parc de les Eres els dies 7, 8 i 9 de setembre de 6 a 8 del vespre.
Per cobrir qualsevol eventualitat, s’ha subscrit una pòlissa d’assegurances. L’organització declina tota responsabilitat de qualsevol classe per qui no s’adapti a les normes establertes.

500 TUEDA

 

NOTA DE GUÍXOLS PER LA INDEPENDÈNCIA
L’Associació Guíxols per la Independència, de l’Assembles Nacional Catalana, ha enviat una nota de premsa als mitjans encoratjant als ganxons i ganxones a participar a la Diada de l’11 de setembre, tot recordant que els queden les darreres places del bus que els desplaçarà fins a Salt, un dels cinc punts del territori on es faran les grans concentracions i mobilitzacions en pro de la independència: NOTA DE PREMSA GXI

500 GXI

 

EXPOSICIONS DE LA FIRA MEDITERRÈNIA DE PATCHWORK
Aquests dies s’han pogut contemplar en diferents punts de la ciutat, entre ells l’Antic Hospital, un munt de treballs de Patchwork amb diferents aplicacions que han mostrat la traça de les persones que practiquen aquesta modalitat.
Estan emmarcades Fira Mediterrània de Patchwork que es va celebrar dissabte dins del Sant Feliu s’Enfira 2016 i que també va oferir tallers participatius make & take oferts directament pels expositors.

500 PATCHWORK

 

GRAN AMBIENT AL CENTRE DE SFG AMB LA BOTIGA AL CARRER
Després del cap de setmana desbordant que es va viure La nit en Blanc, el passat ,Sant Feliu de Guíxols, va tornar a viure també uns índex d’assistència a les activitats que varen omplir el centre de Sant Feliu on l’Associació Comerç i Turisme posava en marxa un any més La Botiga al Carrer durant dos dies, convocatòria a la que va acompanyar el bon temps i el complement de les fires de Patchwork i del Dibuix, conglomerat d’activitats que va aconseguir que la zona comercial oferís un gran aspecte i que els botiguers poguessin donar sortida a seves ofertes especials..

500 BOTIGA

 

EXPOSICIÓ D’ANNA MANJÓN A L’AROMA
Ens trameten una nota sobre una exposició de fotografia en la qual s’informa que “L’artista Anna Manjón, presenta una nova exposició, al Cafè L’Aroma.
Després d’un any xerrant la fotografia d’aproximació (Macro) de la mà del seu espòs, Sr. Costart, ha aconseguit dominar el difícil art de la Macrofotografia. Hi presenta 24 obres, molt ben aconseguides. La col.lecció restarà esposada fins el dia 30 setembre”.

500 MANJÓN

 

CELEBRACIÓ DE L’ARROSSADA DELS VEÏNS DE TUEDA
El bon temps convidava a sortir a fer un arròs i el diumenge els Veïns de Tueda oferien la seva Arrossada Popular anual al Col·legi l’Estació que, com sempre, va aplegar un bon nombre de persones que es reuneixen al voltant d’una gran taula per tastar un arròs deliciós, per retrobar-se, per comunicar-se i per divertir-se.
Veïns del barri de Tueda i d’altres punts de la ciutat hi varen assistir per dinar en un bon ambient, per ballar i per participar en els sorteigs que s’hi porten a terme abans d’acabar la festa.

500 TUEDA

 

FINS EL 18 DE SETEMBRE EXPOSICIÓ DE CARME COLLDECARRERA
Del 5 al 18 de setembre exposició de pintura (tècniques mixtes) de Carme Colldecarrera al Pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
Horaris de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i tardes de 18 a 20 hores. Els dissabtes i diumenges d’11 a 13 hores i de 18 a 20 hores. Organitza l’Ajuntament de Sant Feliu i col·labora la Diputació de Girona

carme-colldecarrera

 

CONCERTSI ESPECTACLES A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
-Dimecres, 7 de setembre, a les 19:30 h. concert d’IAN SALA, dins de la seva gira de Terrats i Patis de Catalunya + DIANE DUNN (UK).
– Divendres 9 de setembre, 21:00 h. : A SINGER OF SONGS (Bélgica/Bcn, presentació del disc, “Fading”)
– Dissabte 10 de setembre, 21:00 h. : UNSOLTRAÇ cia de dansa & NUR CAMERATA presenten “Itimad”

500 SALA

 

MULTITUDINÀRIA FIRA DEL DIBUIX
Un any més la Fira del Dibuix de Sant Feliu de Guíxols, celebrada diumenge, va donar la possibilitat als artistes de poder exposar part de la seva obra i de donar a conèixer allò més nou de les seves col·leccions als milers de persones que aquest diumenge varen transitar per la Rambla Vidal. I, per altra banda, les persones interessades en alguna de les obres podia adquirir-la directament o bé rebre informació dels expositors d’aquest esdeveniment organitzat pel Casino Guixolenc i l’Ajuntament de la ciutat que s’emmarca dins del Sant Feliu s’Enfira 2016.

500 DIBUIX

 

El més llegit

I després