I després

INSCRIPCIONS PER A LA X VOLTA DEL SERRÀ

Compartiu aquesta història

Fins el proper dilluns, 17 d’agost es poden fer les inscripcions al preu de 40 euros per a la participació de cada equip (amb caiac propi) a la desena edició de La Volta del Serrà que se celebrarà el diumenge 30 d’agost a Sant Feliu de Guíxols. A partir d’aquesta data el preu serà de 60 euros per equip.
En el cas de no disposar de caiac propi, se’n proporcionarà i el preu per equip, fins el 17 d’agost serà de 60 euros i, a partir ‘aquesta data, de 80 euros per equip. En aquest darrer cas les places limitades a equips sense caiac serà de 60 unitats. Inscripcions: http://www.clubaquaticxaloc.com/ca/inscripcio
Aquesta original prova fa deu anys que es va idear pels organitzadors de l’Aquàtic Club Xaloc, i s’ha convertit en una impressionant travessia per parelles, un nedant i l’altre acompanyant amb el caiac. Es poden fer tants relleus com es vulgui i, com apuntàvem, es pot fer amb caiac propi o bé subministrat per l’organització.
La sortida de la prova es portarà a terme a les 9 del matí del diumenge, 30 d’agost a la platja de Sant Feliu, a l’alçada de la façana de l’Ajuntament.
La prova consisteix en un recorregut d’anada i tornada des de la platja gran de Sant Feliu de Guíxols, fins a la Punta d’en Bosch, on hi ha una embarcació de l’organització fondejada, a la qual cal donar la volta, per tornar a la platja gran, un total de 7.000 metres. Tot plegat per equips de dues persones, en què mentre una neda, l’altra li indica la direcció des del caiac, podent fer tants relleus com es vulgui. Com a molt, només pot portar neoprè un component de l’equip.
La sortida s’efectuarà amb el caiac i el palista en l’aigua, el nedador s’esperarà a la platja a l’inici de la prova. Els caiacs aniran per davant, fins al Freu, pas entre roques, passat el qual s’ajunten els components de l’equip fins al final.
L’avituallament durant la prova, és el propi de cada equip, que ha de portar-ho en el caiac.
El recorregut de la travessia té un fons marí d’elevat interès, tant per les formacions rocoses, com per les prades de posidònies que alberguen gran quantitat de peixos.

 

El més llegit

I després