I després

EXPOSICIÓ PÚBLICA DEL CENS ELECTORAL

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu informa que des del 10 i fins el 17 d’agost estarà en exposició pública el cens electoral de les properes eleccions del 27 de setembre al Parlament de Catalunya. Podeu consultar si esteu degudament inscrits i el col·legi electoral on podreu votar de la següent manera:
Telefònicament al número 972 32 70 00 de 9:00 a 14:00, de dilluns a divendres a l’OIAC (Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana), a l’edifici de l’Ajuntament de 9:00 a 14:00, de dilluns a divendres i a les oficines dels centres cívics municipals.
Quant al vot per correu, els electors residents a Catalunya podran sol·licitar-ho del 4 d’agost fins al 17 de setembre, i els residents a l’estranger en funció de la seva inscripció en el cens:

Empadronats a Catalunya
S’ha de fer personalment a les oficines de Correus, amb l’exhibició de l’original del document acreditatiu d’identitat i omplint els formularis disponibles a tal efecte.
En la petició caldrà demanar un certificat d’inscripció al cens electoral que emet la Delegació provincial de l’Oficina del Cens Electoral (OCE). L’OCE ha de remetre a l’elector per correu certificat, entre el 7 i el 20 de setembre, la documentació necessària perquè pugui emetre el seu vot i un cop rebuda els electors hauran d’enviar el seu vot a la taula electoral, per correu certificat, no més tard del 23 de setembre.
En cas de malaltia o incapacitat es pot sol·licitar per mitjà de persona autoritzada notarialment.
Tots aquells electors que sol·licitin el vot per correu no podran votar personalment a la mesa electoral el 27 de setembre de 2015, dia de la celebració de les eleccions autonòmiques.

Residents a l’estranger
El procediment i terminis per exercir el vot exterior a l’estranger es específic segons el tipus de perfil del cens en el que estigui inscrit l’elector/a.

Premeu al damunt de la imatge per ampliar:

CERA_ERTA_noinscrit

El més llegit

I després