I després

Inscripció per als Cursos de la Universitat Ramon Llull 2012

Compartiu aquesta història

La universitat Ramon Llull, que imparteix anualment una sèrie de cursos dins del programa de la Universitat d’Estiu a Sant Feliu de Guíxols ha fet arribar, a través de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament, els continguts d’aquesta edició que en conté 6 i que es realitzaran entre el el 2 i el 20 de juliol, organitzats conjuntament amb l’Ajuntament. Hi ha un 10% de descompte per matrícula anticipada fins al 17 de juny més un 30% addicional per als residents a Sant Feliu de Guíxols.

Quan l’alcalde, Joan Alfons Albó i la regidora d’educació, Júlia Vendrell, feien l’avançament, fa uns mesos a la nostra emissora, destacaven que en els seus continguts, hi havia un interès preferent en què el coneixement i el lleure es complementin i, al temps, es projectés Sant Feliu a partir de la seva història i la seva singularitat.

És una decisió que porta implícit el repte d’utilitzar qualsevol plataforma de promoció per tal d’impulsar la imatge de Sant Feliu a l’exterior, conscients que davant la imminent implantació del Thyssen a Sant Feliu, cal aprofitar l’avinentesa per “vendre” la imatge de la ciutat, no només a partir d’aquesta col·lecció d’art, sinó confegint un paquet de tots els actius i atractius de la ciutat per tal d’impulsar-la com a destí turístic i cultural a més dels típics de sol i platja.

Els cursos de la Universitat Ramon Llull són una eina més en la qual s’hi incorporen temàtiques que remarquen aquestes singularitats i de la qual s’encarregarà una promoció externa que abasti a tot el territori i desperti l’interès d’aquells que cerquen ofertes exclusives.

Tot seguit, adjuntem els arxius que contenen els continguts de cada curs, només cal prémer al damunt per ampliar-los.

Les persones que vulguin fer la inscripció de forma presencial i conèixer personalment els avantatges com descomptes i entrades per al Festival Internacional de la Porta Ferrada, s’han de presentar els matins al nou emplaçament de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament que s’ha traslladat a la Casa Palet del Carrer Pécher.

 

El més llegit

I després