I després

INFORMACIÓ DINÀMICA DE DARRERA HORA A SFG

Compartiu aquesta història

En aquesta entrada la nostra emissora anirà actualitzant les notícies que es vagin produint, especialment si hi ha novetats en el desenvolupament de les activitats que durant el cap de setmana estan programades a la ciutat i que es veuen amenaçades per les previsions meteorològiques.

ES MANTÉ LA FESTIVITAT DE SANT ANTONI ABAT
Aquesta tarda de dissabte s’ha celebrat una reunió a l’Ajuntament per decidir, totes les parts, si s’acaben celebrant total o bé parcialment les activitats programades a la festivitat de Sant Antoni Abat i s’ha decidit, d’entrada, mantenir íntegrament el programa aquest diumenge: De 10h a 11.30h Passejades amb Poni als Jardins Juli Garreta. Preu tiquet 2 euros / 11.30h Els Tres Tombs / 12.30h Benedicció dels animals als Jardins de Juli Garreta / 13h Espectacle eqüestre a la Platja amb Santi Serra.
Precisament el genet ha publicat Twitter el seu assaig en una platja de cara a aquest diumenge.

500 SANTI

 

AJORNADA PEL MAL TEMPS LA BOTIGA AL CARRER
Arrel de les darreres previsions meteorològiques pel cap de setmana i observant que no han variat des de dimecres (que ja varen valorar aquesta opció), la junta directiva de l’associació Guíxols Comerç i Turisme va decidir ahir posposar la celebració de la Botiga al carrer pel proper cap de setmana: 5 i 6 de març de 2016.
“Lamentem profundament aquesta situació, ja que esdevé en un moment en que la participació és la més nombrosa dels darrers anys. Per qüestions logístiques la decisió és la més encertada. La organització del sorteig i les activitats infantils queden aplaçades també pel proper cap de setmana.
Estem segurs que tindrem una botiga al carrer ben lluïda i amb igual afluència de públic el proper cap de setmana. Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració”.

500 BOTIGA

 

VISITA DILLUNS AL CRIST DE SFG RESTAURAT DE MÉS DE 800 ANYS
El Crist romànic que presideix l’altar major de l’església parroquial, fou retirat per enviar-lo als tallers de restauració de Sant Cugat. Ha resultat que es tracta és una talla policromada amb una capa de guix de finals del segle XII o començaments del XIII i sembla ser que de tantes vegades que l’havien “restaurat”, de l’original en quedava poca cosa. Ara torna a estar com era fa més de 800 anys.
La peça romànica amb unes característiques que la fan quasi única i d’un valor museístic de primera magnitud, s’ha de tornar a penjar presidint l’altar major, però abans de pujar-la, es permetrà contemplar-la d’aprop i serà aquest dilluns a les 11 del matí, quan el rector, Mn. Narcís Ponsatí, explicarà la història des de que va arribar a Sant Feliu i la persona responsable de la seva restauració, també explicarà el procediment tècnic que li han aplicat per treure les diferents capes de guix i pintura que la desfiguraven.

CRIST

 

“EL NOM” AQUEST DIUMENGE AL TEATRE-AUDITORI
Aquest diumenge 28 de febrer a les 6 de la tarda, al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer, es representarà l’obra “El nom” d’Alexandre de la Patelière i Mathieu Delaporte, dirigida per Neus Domenech i Joan Vives i escenificada per L’Escotilló Grup de Teatre (Vilanova i la Geltrú).
Vincent és convidat a sopar a casa de la seva germana Elisabeth i del seu marit Pierre. Claude, un amic de la infància, també hi és present. Vincent explica com ha anat l’examen prenatal que li han efectuat a la seva esposa Anna, amb qui tindrà un fill, mentre l’esperen per sopar. A més a més, Vincent confia als seus familiars i amics quin és el nom que han escollit pel nen. La disputa que es genera entre els convidats s’intensifica ben aviat, fet que dóna oportunitat al ressorgiment de vells rancors i secrets enterrats i que, de mica en mica, aniran essent revelats.
Crònica de Les tres germanes: CRÒNICA DE LES TRES GERMANES

TEATRE FACE

 

LA GUÍXOLS CUP DESAFIA LA PLUJA EN LA PRIMERA JORNADA
Des de fa una setmana que no han parat d’arribar a Sant Feliu els remolcs amb les embarcacions que havien de participar a la I Guíxols Cup que ha organitzat el Club Nàutic de Sant Feliu amb un important desplegament logístic. Una bona resposta de participació que les prediccions meteorològiques posaven en perill però, tots plegats s’han conjurat per tirar la prova endavant en la primera jornada de competició en aigües de Sant Feliu de Guíxols.

500 NAUTIC

 

L’ANNA VICENS OMPLE LA SALA ABAT PANYELLES
Divendres al vespre la Sala Abat Panyelles del Monestir es va omplir de gom a gom en l’estrena pública del documental d’Anna Vivens “La premsa escrita guixolenca”, un acte convocat per l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols.
Es va comptar amb la presència a la sala de molts dels protagonistes i de l’historiador Lluís Costa que va oferir una xerrada sobre els orígens i la continuació de la premsa a Catalunya.

500 anna

 

ÈXIT DE LA FLAUTA MÀGICA DE MOZART A LA SALA INFANTIL DE LA BIBLIOTECA
L’Hora del conte és una de les moltes activitats que organitza la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols. Tal i com havíem anunciat, aquest dissabte tocaven titelles a càrrec d’Alehop Produccions i ha estat un èxit d’assistència per a gaudir a la Sala Infantil de La Flauta Màgica de Mozart que ha satisfet a la parròquia de petits que s’han aplegat al voltant del petit escenari per on s’ha desenvolupat la interessant història.

500 BIBLIOTECA

 

El més llegit

I després