I després

Incendi a Castell d´Aro

Compartiu aquesta història

Segons informa el DDG, Castell d’Aro, nucli històric de Platja d’Aro i escenari, el 2003, d’un gran incendi que va obligar a evacuar part de les urbanitzacions va reviure ahir la inquietud del foc forestal que, finalment, va quedar-se en un ensurt.
Els Bombers de la Generalitat van treballar des de dos quarts de sis de la tarda i fins a quarts de vuit per extinguir un foc que va cremar cap a 1.000 metres quadrats de matoll entre les urbanitzacions de Can Semí i Can Manel. Finalment, l’incendi només va afectar vegetació baixa i no va caldre evacuar cases, segons van informar des del cos d’extinció d’incendis.
L’alerta va saltar a dos quarts de sis de la tarda. Per precaució, van arribar a l’indret dos helicòpters que van fer poques descàrregues i van marxar en copsar que l’incendi era petit i no hi havia risc que s’estengués. La zona cremada és un descampat en els límits de les urbanitzacions i no hi havia cases properes. A tres quarts de sis de la tarda, les flames estaven apagades, va informar el cos.
Per precaució i per evitar revifalles, fins a cinc dotacions d’efectius terrestres dels Bombers van quedar-se a l’indret, remullant-ne la vegetació, fins a quarts de vuit del vespre.

El més llegit

I després