I després

El periodista Manel Fuentes obrirà un renovat Festival de Calonge

Compartiu aquesta història

Segons informa el DDG, amb el nom d’Interludi arrenca aquest dissabte 23 de juliol el renovat Festival de Música de Calonge, que busca un nou espai dins del panorama musical d’estiu de la Costa Brava. El primer concert d’Interludi anirà a càrrec del periodista Manel Fuentes, que acompanyat de La Vella Dixieland oferiran una actuació de tribut a Bruce Springsteen. El concert començarà a les onze de la nit al castell de Calonge i el preu de l’entrada és de 15 euros.
Interludi aposta aquest estiu per una renovació completa, amb cinc concerts que busquen originalitat i sorpresa. El festival busca una línia de programació més fresca i innovadora.
El festival començarà el dia 23 de juliol i durarà fins al 14 d’agost. Les propostes d’enguany passen per la cançó d’autor del compositor i cantautor de la Bisbal d’Empordà, Sanjosex, que el dia 30 de juliol presentarà un estil folk amb dosis de pop, blues i aires aflamencats. Interludi seguirà el dia 6 d’agost amb el pop preciosista de Refree, que presentarà el seu últim treball discogràfic Matilda, considerat per la crítica un dels millors discos de l’any 2010. El festival també oferirà un espectacle de dansa d’homenatge a un dels principals referents del tango, Astor Piazzola, a càrrec de la companyia de Cobos Mika i Quartet Gerió. La nota final d’Interludi la posarà Asstrio, una nit especial de maridatge de gintònic i jazz fusió amb l’acompanyament i les explicacions de la sommelier Sònia Farran.
Els festivals de música de Calonge van néixer el 1968, quan un grup de persones van posar en funcionament uns cicles de concerts per finançar unes obres per a l’església parroquial. El 20 de juliol del 1968, sota la direcció d’Oriol Martorell, la Coral Sant Jordi va inaugurar el primer festival de música de Calonge.
Durant la primera etapa dels festivals, els concerts tenien lloc a l’església de Sant Martí. Això va ser així fins que la primera fase de restauració del castell va rehabilitar el pati d’armes i els festivals es van traslladar a aquest nou espai, amb una acústica immillorable. Els festivals de música de Calonge ara afronten una renovació important sota el nom comercial d’Interludi.

El més llegit

I després