I després

Lloyd Cole Small Ensemble enceten avui el Festival de la Porta Ferrada al Teatre

Compartiu aquesta història

Aquesta nit de dijous, a les 22:oo h, al Teatre-Auditori Municipal de Sant Feliu, Lloyd Cole Small Ensemble obren la 49ena. Edició del Festival de la Porta Ferrada que no pararà fins la matinada del diumenge ja que el divendres, a l’Espai Port hi actuaran Love of Lesbian, el dissabte Cindy Lauper i diumenge Mavis Staples.

Des que va fundar els Commotions el 1984, el cantautor britànic Lloyd Cole ha lliurat innumerables batalles. Durant els vuitanta es convertí en un artista emblemàtic gràcies a la perícia compositiva que abocava en temes com Perfect Skin. A finals de dècada, Cole va decidir auto exiliar-se i es va endur a Nova York el seu pop de guitarres cristal·lines, la seva veu vellutada i una visió il·lustrada de la música (amb constants referències literàries i filosòfiques).

A la ciutat dels gratacels, personalitats com Robert Quine i Matthew Sweet van ajudar-lo a iniciar una carrera en solitari de culte que encara dura. Per al seu darrer disc, Broken Record (escollit disc del mes per la prestigiosa revista Rolling Stone dels EUA el setembre), s’ha servit d’alguns dels seus col·laboradors habituals, com Mark Schwaber i Matt Cullen, amb els quals forma la Lloyd Cole Small Ensemble, el trio acústic que l’acompanya al Teatre-Auditori Municipal.

Dijous 21 de juliol a les 22:00
Lloyd Cole Small Ensemble – Exclusiva a Catalunya / Teatre Auditori – Entrada: 35€

Divendres de 22 de juliol a les 22:30
Love of Lesbian – Exclusiva a Catalunya / Espai Port – Entrades: 20€ / 30€

Dissabte 23 de juliol a les 22:30
Cindy Lauper – Exclusiva a Catalunya / Espai Port – Entrades des de 35 a 55€

Diumenge 24 de juliol a les 22:00
Mavis Staples – Exclusiva a Catalunya / Espai Port – Entrades des de 25 a 45€

 

El més llegit

I després