I després

Inaugurat el nou Casal d’Esquerra i JERC Guíxols Claudia Fernández

Compartiu aquesta història

Més d’un centenar de persones van acudir el passat dissabte 19 de febrer a la inauguració de la nova seu d’Esquerra Republicana de Catalunya i les JERC a Sant Feliu de Guíxols, situat al carrer de la Creu, 35, i que porta el nom de la Claudia Fernández.
Representants d’associacions i de partits polítics, amics i familiars, es van reunir davant del nou casal d’Esquerra i les JERC, en un acte que va comptar amb la presència de la portaveu de les JERC Guíxols Georgina Linares, la portaveu el Grup Parlamentari d’Esquerra al Parlament de Catalunya Anna Simó, i; de l’alcaldable d’Esquerra a la ciutat, Jordi Vilà.
Segons la portaveu de les JERC Georgina Linares: “Aquest Casal no serà només un lloc de trobada del jovent ganxó independentista i d’esquerres, sinó que és i serà des d’on seguirem lluitant pels drets i les polítiques del jovent de la nostra ciutat i país. Aquí hi compartirem idees, engegarem activitats i projectes i sobretot creixerem i ens formarem com a persones i ciutadans“.
Per la seva banda Jordi Vilà, va destacar els valors humans i republicans de la companya Claudia Fernández i va destacar que “Esquerra Republicana de Catalunya no defallirà en la defensa dels valors de justícia social i d’alliberament nacional”.
La diputada Anna Simó va concloure l’acte d’inauguració del casal, remarcant el valor humà de la Claudia Fernández, i de les dones i homes que formen Esquerra Republicana de Catalunya i, del compromís amb la terra i la seva gent.
Des d’Esquerra i les JERC Guíxols volem agrair sincerament a totes les persones que ens van acompanyar en la inauguració del casal.

El més llegit

I després