I després

Solidaritat Catalana per la Independència presenta candidatura per les municipals a SFG

Compartiu aquesta història

Dissabte es va celebrar es va celebrar una trobada de adherits i simpatitzants de Solidaritat Catalana per la Independència de Sant Feliu de Guíxols, en la que es va prendre l’acord de presentar candidatura a les eleccions municipals que s’han de celebrar el proper 22 de maig.
Amb aquest decisió s’enceta un procés de primàries per escollir la persona que haurà d’encapçalar la llista municipal i per altra banda els diferents membres de la candidatura. Aquest procés es durà a terme durant les primeres setmanes del mes de març i tindrà com a cloenda una trobada ciutadana participativa sota el nom de: “Imagina Sant Feliu de Guíxols, fem el projecte municipal participatiu 2011”.
Així mateix, properament es convocarà una assemblea d’adherits per escollir l’Executiva Local de Sant Feliu de Guíxols de Solidaritat Catalana per la Independència, d’acord amb els estatuts que es van aprovar el passat diumenge 20 de febrer al primer Congrés Nacional de SI, que es va celebrar a Manresa, en el que també es va aprovar el programa municipal i es van escollir els membres de l’Executiva Nacional.

El més llegit

I després