I després

Inaugurat el nou carrer Martí Casals

Compartiu aquesta història

Després d’uns mesos de treball, aquest dissabte es va inaugurar la primera fase del carrer Martí Casals. La nova via, que és una rambla per a vianants, és el resultat del cobriment de la riera del Monestir i, ara com ara, uneix el carrer Hospital amb el carrer de la Mercè.

El carrer rep el nom del doctor Martí Casals que va exercir de metge de poble a la Vall d’Aro durant més de 30 anys.

Dissabte es va fer l’acte d’inauguració de la via amb la presència del fill de Martí Casals, el també doctor Pau Casals, qui va mostrar-se molt agraït per les mostres d’afecte i de reconeixement amb el seu pare.

Entorn a 150 persones van assistir a la inauguració d’aquest primer tram del carrer. L’acte va començar amb la interpretació de l’himne de Sant Feliu a càrrec de la Principal de la Bisbal i els parlaments del fill del doctor Casals i de l’alcalde, Carles Motas. Justament Motas va explicar que encara falten més fases fins arribar a les immediacions de l’Escola Gaziel.

Aquesta primera fase ha tingut una inversió de 1.2M€ i ha comptat amb una subvenció de l’Agència Catalna de l’Aigua de més de 600.000€.

Durant el cap de setmana han estat moltes les persones que han volgut aprofitar i conèixer aquesta nova rambla a Sant Feliu. Ahir diumenge al migdia, per exemple, s’hi va fer la benedicció de Rams, amb centenars de persones.

El més llegit

I després