I després

III DIA DEL BRICOLATGE A L’INSTITUT SANT ELM

Compartiu aquesta història

Des de l’Associació de Mares i Peres (AMPA) de l’Institut Sant Elm s’ha decidit continuar realitzant el “Dia del bricolatge) que, segons apunten en una nota de premsa “té el doble objectiu de millorar les instal·lacions del nostre centre més que cinquantenari, que per ara no sembla tenir recanvi a curt termini, i celebrar una jornada festiva i hem decidit convocar a tots els pares i mares el proper diumenge 20 de maig, durant el matí, a participar en aquestes tasques: Feines de millora, reorganització d’espais i pintat del vestíbul d’entrada”.

L’horari dels treballs serà de les 9.00h a 14.00h. Podeu venir l’estona que més us convingui. Les tasques a realitzar seran senzilles i assequibles per a tots els participants

La vostra col·laboració serà totalment desinteressada i de caràcter voluntari. Aquest acte compta amb el suport de la Direcció del Centre (que es farà càrrec del material) i del Consell Escolar.

L’AMPA oferirà una arrossada i postres per als participants. Els que us quedeu a dinar (podeu portar la família) heu de portar una mica de pica-pica (a compartir), beguda i plats i coberts.

Els interessats cal que envieu un correu a ampa@ins-santelm.com, abans del dia 16/maig, confirmant quants podeu venir a ajudar i quants us quedeu a dinar.

Esperem que amb la vostra participació aquesta iniciativa torni a ser èxit, com la de l’any passat, tot esperant que el nou Institut sigui una realitat el més aviat possible”.

 

El més llegit

I després