I després

FERRAN CULLELL PROTAGONISTA D’UN CONCERT ESPECIAL

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge a les 19:30 hores a la sala Nota 79 a Gràcia (BCN) s’ha programat un concert que per les seves característiques difícilment es podrà tornar a repetir, on es podrà escoltar en un mateix programa dues obres majors del repertori per a piano i orquestra. El concert número 5, l’”Emperador”, de Beethoven i el concert per a dos pianos i orquestra de Mozart. Gràcies a la iniciativa de tres grans pianistes, Santiago Blanco, el ganxó Ferran Cullell Massallé i Sergio Sandi es podrà gaudir gaudir d’aquests concerts interpretats per tres pianos a través de les reduccions que en el seu moment va fer Franz Liszt.

Santiago, Ferran i Sergio interpretaran les dues obres repartint-se la part solista i l’orquestral. En el concert número 5 de Beethoven, Santiago interpretarà la part solista, mentre que Ferran i Sergio a dos pianos faran l’acompanyament, gens fàcil i monumental de l’orquestra. En el concert de Mozart, Sergio i Ferran interpretaran la part solista mentre que Santiago farà la part orquestral.

Santiago és co-fundador i director musical de Centro Crea, música i dansa de Montequinto a Sevilla. Format a Barcelona i Sant Petesburg amb el prestigiós professor Leonid Sintsev. D’aquest mateix professor rus, també ha estat alumne en Ferran que va coincidir amb en Santiago durant els seus estudis superiors a l’ESMUC i a Sant Petesburg, on en Ferran completà un post-grau de 3 anys en el prestigiós conservatori Rimsky-Korsakov. Posteriorment gràcies a una beca de La Caixa fa un màster d’interpretació a la Manhattan School of Music de Nova York, on coneix en Sergio, originari de Costa Rica i resident a Nova York. Tant en Sergio com en Ferran a la Manhattan Scholl han estudiat amb el mestre Arkady Aranov.

En definitiva una oportunitat única per escoltar una música que poques vegades es pot sentir en directe, en un format irrepetible i de la mà de tres grandíssims pianistes.

Informació: info@nota79.cat Telèfon 669 89 31 40. C Vallirana 79 (Sarrià-Sant Gervasi)

El més llegit

I després