I després

ICV exigeix l’obertura del Club de Mar

Compartiu aquesta història

L’Agrupació Local d’Iniciativa per Catalunya-Verds Esquerra Unida i Alternativa (ICV EUiA) de Sant Feliu de Guíxols ha emès un comunicat en el qual exigeix al conseller Santi Vila l’enderroc del mur que separa l Club de Mar de l’edifici de Can Rius.
La formació es mostra més que contrariada en no aplicar-se l’acord del Parlament de Catalunya, que va acordar de manera unànime obrir el pas al camí de ronda i enderrocar el mur el que limita. La data màxima per complir aquesta resolució, es va fixar pel passat 30 de juny de 2012.
ICV EUiA recela, per una banda, de les “maniobres dilatòries” de l’empresa que gestiona el Club de Mar (Turispania) i, per l’altra, de “la sospitosa immobilitat demostrada pels responsables de la Generalitat” per no haver executat l’obertura, no entenen la “passivitat” de l’administració autonòmica i consideren que el “silenci” de l’exconseller, Lluís Recoder, ha estat “com a mínim, escandalós” al temps que remarquen que “en cap moment hem sentit a cap responsable de la Direcció General o la Conselleria manifestar-se clarament sobre l’obertura del pas”.
Tot i que reconeixen l’esforç que s’ha fet des de l’Ajuntament i la implicació de l’alcalde i el seu equip de govern, consideren que “cal més contundència davant els responsables de la Generalitat a partir d’ara i que “ja no hi ha més temps per a la indefinició” o bé es trobaran com a resposta “la convocatòria de manifestacions i mesures de pressió popular”, per la qual cosa, demanen una resposta clara del conseller, al temps que declaren que tornaran a fer arribar la qüestió al Parlament.
El fet que encara es barri el pas als ciutadans el consideren com “un escarni a la ciutadania i “un clar menyspreu al mandat del Parlament de Catatalunya” en trobar-se“davant de la única platja privada a Catalunya” .
L’Ajuntament estava disposat a fer l’enderroc de forma subsidiària però la Generalitat va proposar “que ho farien ells quan disposessin de partida pressupostària” segons manifestava l’alcalde fa unes setmanes a la nostra emissora.
Comunicat sencer:

2013-01-28 17-01-22_0490

El més llegit

I després