Des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’ha decidit que, setmanalment, es farà un recull de les ofertes de feina que es publiquen a través d’internet i que abasten a tota la comarca del Baix Empordà, Selva i Gironès, entre altres, per tal que les persones de Sant Feliu que estan desocupades les trobin totes unificades en una mateixa informació, destacant les que siguin de Sant Feliu de Guíxols quan s’escaiguin.
El departament encarregat de localitzar-les és el SOM (Servei d’Ocupació Municipal) que té les seves oficines situades dins de l’Àrea de Guíxols Desenvolupament, al primer pis de l’estació d’autobusos.
·  Horari d’informació al públic: de 10 a 13.30h de dilluns a divendres.
·  Telèfon directe del servei: 972 32 70 33
·  Correu electrònic on podeu adreçar dubtes/observacions o altres continguts: som@guixols.cat també informació sobre cursos.
Setmanalment s’aniran publicitant, actualitzades, al web de l’Ajuntament (www.guixols.cat) i també al web i Facebook de Ràdio Sant Feliu completant així aquest servei públic per a les persones interessades.
En el següent enllaç hi trobareu les ofertes recopilades d’aquesta setmana: http://www.guixols.cat/component/content/article/5366.html