I després

Dani Cárdenas apareix a Madrid

Compartiu aquesta història

Dani Cárdenas, el veí de Sant Feliu de Guíxols de 34 anys que va desaparèixer dijous passat, va ser localitzat abans-d’ahir. Va enviar un missatge al seu germà dient que era a Madrid. La seva família el va anar a buscar en cotxe segons informa El Punt Avui.
(RSF) Entre les pistes que s’havien rebut i que tranquil·litzaven al seu entorn, destacava que constava que havia agafat un taxi que l’havia traslladat a Caldes de Malavella per agafar algun tren però s’ignorava el destí.
Finalment es va traslladar a Barcelona i des de la ciutat Comtal va viatjar fins a Madrid, des d’on es va posar en contacte amb la família, indicant el seu parador. Una de les nostres oients ja havia contactat amb l’emissora per notificar que dos dies més tard s’havia connectat a la xarxa social de Badoo, on hi té un perfil, però que no indicava des d’on es feia la connexió.
Des de el Facebook de Ràdio Sant Feliu la col·laboració per difondre la crida va obtenir un rècord de comparticions per escampar el missatge arribant a les 256 persones que varen rebotar la informació.
Aquesta no era la primera vegada que el noi desapareixia i sortosament ja es torna a trobar amb la seva família.

El més llegit

I després