Diumenge passat, 35 persones varen desafiar el fred de gener per concentrar-se a la badia i participar a la crida que l’Aquàtic Club Xaloc que organitza anualment amb l’enunciat de “No al fred”.
A les 11 del matí es va fer la concentració a la platja del davant amb 12º de temperatura de l’aigua. Uns amb protecció i altres en banyador estaven disposats a fer aquesta travessia no competitiva amb la intenció de tenir la satisfacció de nedar contemplant el passatge que envolta aquest escenari de la Costa Brava i nedar fins el Freu d’una forma lúdica, durant uns 30 minuts, mentre eren observats des de diferents punts de la badia a més de comptar amb el suport de les embarcacions de Creu Roja, Protecció Civil i els caiacs.
En arribar varen rebre el reconeixement dels curiosos i acompanyants i per combatre el fred foren obsequiats amb xocolata desfeta i pastes.
L’organització va fer una crida a la participació per tal de superar els 25 participants de l’edició anterior i es va arribar als 35 inscrits, la qual cosa es considera positiva i s’espera que any darrera any es transformi en una clàssica del mes de gener.
Les dues distàncies proposades foren de 1.500 i 2.000 metres, la inscripció tenia un preu de 10 euros i hi va haver servei de guarda-roba i bicicletes així com la possibilitat d’utilitzar les dutxes del pavelló d’esports de La Corxera.
Si voleu veure més fotografies, podeu accedir-hi a través del següent link:
https://www.dropbox.com/sh/95hj0rel1ygf6rr/kvM3P_7hN0