I després

IC-Verds EUiA proposa un debat i vol l’aparcament soterrat a La Corxera

Compartiu aquesta història

El regidor d’IC-Verds EUiA, Jesús Fernández proposa fer un debat amb la resta de representants de les candidatures per tal de definir on s’ha de fer l’aparcament soterrat (que alguns grups com CiU, TSF, Amics o el PSC -dins de pla director- s’hi han mostrat partidaris de fer-lo al passeig) ja que la seva proposta és d’ubicar-lo a La Corxera per tota una sèrie de raons que especifica en un comunicat en el qual destaca que la proximitat del futur Thyssen i l’excessiva concentració de vehicles al passeig el farien molt més viable i funcional.

La capa freàtica, el clavegueram que travessa el passeig i els embussos de trànsit en aquest espai són altres raons que considera que avalen la seva proposta.

IC-Verds EUiA entén que cal obrir una reflexió i un debat monogràfic, potenciat amb la participació ciutadana, on cadascú opini i es posicioni sobre les alternatives que puguin fer viable aquest projecte. I és per això que ja avança que la seva proposta serà ubicar-lo a la zona de La Corxera.

La proposta es farà arribar en els propers dies a la resta de grups dels que esperen una resposta positiva per tal de debatre obertament sobre aquesta qüestió.

El més llegit

I després