I després

I FIRA DE PASTISSERIA CREATIVA A SFG

Compartiu aquesta història

El proper 5 d’octubre es portarà a terme a Sant Feliu de Guíxols la primera edició de la Fira de Pastisseria Creativa amb el nom “Fira Dolç Vora el Mar”.
Durant la fira, tant professionals com a aficionats de la pastisseria podran gaudir de multitud d’activitats relacionades amb aquest mon.
La fira ofereix als assistents, la possibilitat d’adquirir els productes més innovadors per elaborar els millors dolços.
A més, tant un dia abans del començament de la fira com el mateix dia, s’impartiran cursos de pastisseria. Perquè tothom pugui gaudir d’aquesta fira, s’ha organitzat un curs amb un preu simbòlic per a persones en situació d’atur.
Les persones que desitgin demostrar la seva creativitat, podran fer-lo amb aquest cursos que s’impartiran a l’Aula Gastronòmica del Mercat
Dia 4- Curs d’elaboració de cremes per a persones en situació d’atur
Dia 4- Curs de cobertura de pastís amb fondant
Dia 5- Curs de cupcakes decoratius amb motius mariners
Dia 5- Taller de flors Express (1 hora)
Dia 5- Curs infantil de decoració de galetes amb motius del mar
Inscripcions a: firapastisseria@comtra-activa.com
Si ets aficionat a la pastisseria creativa, no deixis passar aquesta oportunitat i visita la I Fira de Pastisseria Creativa “Fira Dolç Vora el Mar” el dissabte 5 d’octubre de 10 a 19 hores al passeig del Mar de Sant Feliu de Guíxols- Costa Brava.
Informat de les noticies en aquestsenllaços:
http://canalcocina.es/actualidad/noticias/i-feria-de-pasteleria-creativa-dolc-vora-el-mar-en-sant-feliu-de-guixols
www.facebook.com/firapastisseriasfg
www.facebook.com/guixolsdesenvolupament

El més llegit

I després