BAILEN 20 AMB EDU GALÁN A LA CASA IRLA
Aquest divendres 28 de juliol a les 17:30h. arribarà a la Casa Irla “Bailen 20”, un format online, ideat per El Terrat i co-dirigit per Andreu Buenafuente i Agustí Esteve, que s’instal•larà a la Casa Irla com a activitat paral•lela del SINGLOT Festival.

‘Bailén 20’ són unes converses amb referents de l’humor sobre el qual envolta el món de la comèdia que s’emeten mensualment al canal de YouTube d’El Terrat. Tot amb molt sentit de l’humor i sense filtres.

El programa, que tindrà lloc el divendres 28 de juliol titulada “Humor sin límites”, serà la tercera entrega i per a l’ocasió no hi havia ningú millor que Edu Galán, cofundador de la revista satírica Mongòlia, per presentar-lo i intentar arribar a alguna conclusió sobre si l’humor té límits o no. Si la tragèdia o el drama coneixen fronteres creatives, per què l’humor en els últims anys està xocant amb uns quants murs d’incomprensió?

Edu Galán s’esforçarà per respondre a aquesta pregunta i l’acompanyaran el seu company de viatge a Mongòlia, Dario Adanti, els actors Pepe Viyuela, premi SINGLOT d’Honor 2017, Ramon Fontserè i l’actriu Marta Flich.

Entrada lliure i gratuïta, aforament limitat.

 

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE TUTANKHAMON EN ESPAÑA A LA BILIOTECA
Aquest dijous 27 de maig presentació del llibre “Tutankhamón en España. Howard Carter, el duque de Alba y las conferencias de Madrid” a la biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit a les 20Hh. amb la presència de l’autor Xavier Martínez Babón, egiptòleg i professor a la Fundació Arqueològica Clos.

Es tracta d’un assaig escrit per Myriam Seco y Xavier Martínez. En aquesta obra s’aporten documents inèdits de la Casa de Alba que demostren l’amistat que va haver entre l’arqueòleg i el pare de doña Cayetana.

Aquest assaig ha guanyat el premi Manuel Alvar d’enguany, premi lliurat per la Fundación Lara y la Fundación Cajasol de Sevilla.