I després

GRAN CANTADA DE TAVERNA A L’ESPAI PORT

Compartiu aquesta història

La gran cantada central de la XXIII Mostra de Cançó de Taverna torna a l’Espai Port, recinte del Festival Porta Ferrada, on va renéixer després d’uns anys de no celebrar-se i que va reeixir amb una destacada afluència des de l’any 2014 en aquest espai que disposa d’un gran escenari, una còmoda zona pel públic, així com mitjans professionals per a l’escenografia la il·luminació i el so.

L’accés per a aquest espectacle és de 3 euros i des de l’Ajuntament es va considerar que, a més d’oferir aquesta cantada, es podia fer gaudir a ciutadans i forasters d’aquest espai del Festival Porta Ferrada.

En el cartell hi solen participar els grups i solistes locals que ofereixen en diferents espais, durant la temporada d’estiu, els concerts de la Mostra a través dels quals es recupera l’esperit de les antigues tavernes de Sant Feliu.

Aquest diumenge, 30 de juliol a les 22:00 h. hi actuaran el cantautor Sé, el grup La Taverna i els Llops de Mar, per aquest ordre, i s’ajuntaran tots plegats pel fi de festa. Entremig, operaris de la brigada oferiran un cremat als assistents.

En les tres anteriors edicions s’ha comptat amb una destacada assistència que, poc a poc, es va acostant a la de la cantada central del passeig que fa uns anys va comptar amb més de 1.500 espectadors.

Des de l’Àrea de Turisme s’està treballant en la logística i coordinació de l’espectacle que es veurà complementat amb les actuacions següents: el concert audiovisual del cantautor Sé el dissabte 5 d’agost a la Plaça del monestir, Cançons al Far de l’Escullera del dia 12 d’agost amb Sé i La Taverna, Les Anxovetes i Sé el 18 d’agost al pati de l’Escola de música, Sé en concert a Sant Pol el 23 d’agost i la cantada al Molí de Vent amb La Taverna el dia 2 de setembre.

Les entrades anticipades per la Gran cantada i pel concert d’en Sé i Les Anxovetes a l’Escola de Música, ambdues al preu de 3 euros, ja es poden adquirir a l’oficina de turisme o bé des d’una hora abans a la taquilla dels dos recintes.

El més llegit

I després