I després

Human Loops, espectacle a l’antic hospital

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte i diumenge, 20 i 21 de juliol, a dues plantes de l’Antic Hospital es podrà contemplar l’espectacle inèdit a Sant Feliu, Human Loops, una obra de dansa i teatre de Meritxell Campos Olivé & Company amb la direcció musical de Toni Santiago.
Human Loops és una cooperació entre ballarins i cantants d’Espanya i Alemanya, que compta amb la participació d’entitats i artistes locals, que trenca la frontera entre l’escenari i els espectadors, que comparteixen els mateixos espais, i que es converteix en un museu vivent traslladat a aquest emblemàtic edifici ganxó on l’espectador es pot moure lliurement entre les escenes.
Human Loops analitza dos mecanismes innats de l’ésser humà: la dualitat i el cicle. La base performativa de cada escena és el loop: sense principi ni final en el qual es reflecteixen accions i emocions a través de les seqüències de moviment i veu.
Ja que les escenes són cícliques, la performance no comença a una hora fixa, l’entrada serà entre les 20.00h i les 20.45h.
Entre altres escenes hi podreu trobar “Sin fin”, “Amor a primera vista”, “A la taula i al llit el primer crit”, Mater dolorosa, “Planetarium”, “Luego existo”, “Dorms?”, “Paisatge mediterrani”, “Te quiero”, “Mi mamá me mima” o “Trànsit”.
Podeu disposar de l’enregistrament d’un dels espectacles realitzats a Berlin si accediu a aquest link: http://vimeo.com/49162465# i a altres enregistraments en el web de la creadora catalana de l’espectacle, Meritxell Campos Olivé:www.meritxell.de

El més llegit

I després