I després

130 participants a #Instaguixlos

Compartiu aquesta història

El passat dissabte, 13 de juliol, va tenir lloc a Sant Feliu de Guíxols la trobada d’instagramers “#InstaGuíxols”, organitzada per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament i el Patronat de Turisme Girona-Costa Brava.
En total, van participar-hi 130 instagramers, que es van reunir a l’Ermita de Sant Elm on van gaudir d’un magnífic esmorzar preparat pels Amics de l’Ermita i paratge de Sant Elm.
En acabat, cinc grups van visitar la nostra Ciutat acompanyats pels Amics del Museu, que els van portar a les torres del fum i el corn del Monestir, l’Ajuntament, el mercat cobert, la Casa Blava, el Casino La Constància, la Casa Patxot, el Salvament i un passeig pels carrers del centre de Sant Feliu.
Alhora, els inscrits a la trobada també participaven en un concurs, en el qual, els guanyadors, podran gaudir d’una nit d’hotel amb esmorzar, àpat i activitat d’oci actiu a Sant Feliu, gentilesa de Curhotel Hipocrates, Hotel Barcarola, Hotel Sant Pol-Villa Laura, Hostal del Sol, Hotel Gesòria, Restaurant Club Nàutic SFG, Restaurant La Locanda di Nonna Flo, el Club Nàutic, Dive Diferent, Bravamar i Parc Aventura.
Les més de 1.000 fotografies realitzades pels participants a l’#InstaGuíxols es poden contemplar a http://instagram.costabrava.org/esdeveniments/arxiu/ o les planes d’Instagram i Twitter cercant amb les etiquetes #InstaGuíxols i ‪#‎InCostaBrava‬.

InstaGuíxols1

El més llegit

I després