I després

HISSADA DE LES BANDERES BLAVES DE SFG

Compartiu aquesta història

A les 10 del matí d’aquest dilluns, 22 de juny, l’alcalde, Carles Motas, acompanyat de dels regidors Josep Ramon Llobet, Geòrgia Linares i Laura Serrano, varen realitzar l’acte simbòlic d’ hissada de la bandera blava de la platja del davant de Sant Feliu, que juntament amb la de Sant Pol certifiquen la qualitat de l’aigua.
De fet, el nou regidor responsable és en Salvador Calabuig però no hi va poder assistir ateses les seves responsabilitats en activitats de final de curs de la universitat.
L’acte institucional de lliurament de banderes als alcaldes, presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Santi Vila, es va portar a terme al Club Nàutic Port d’Aro el passat dilluns 15 de juny. També hi foren presents el director del Servei Meteorològic de Catalunya, Oriol Puig i el director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) Jordi Agustí, que varen destacar les millores en la informació sobre l’estat de les platges catalanes i el nou web del Servei Meteorològic de Catalunya amb la previsió meteorològica i marítima.
D’altra banda, en aquests dies la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa, un any més, la campanya de sensibilització davant els riscos d’estiu, posant a disposició dels usuaris un visor de platges a la pàgina web http://interior.gencat.cat/estatplatges, que difon en temps real l’estat de les platges i permet als ciutadans escollir-ne de vigilades i saber quina bandera hi oneja en tot moment.

BANDERES 2

 

 

El més llegit

I després