I després

NOVA FURGONETA PER A LA FUNDACIÓ VIMAR

Compartiu aquesta història

El passat 9 de juny, a l’Hotel Barcarola de S’Agaró, es va celebrar l’acte de lliurament d’una furgoneta adaptada entre el Rotary Club Costa Brava Centre i la Fundació Vilagran Maristany -VIMAR-, de suport a les persones amb discapacitat del Baix Empordà i que compta amb un centre al carrer Còrdova de Sant Feliu que porta el nom de Robert Pallí.
El vehicle ha estat íntegrament subvencionat per l’Associació Rotary Club Costa Brava Centre, en haver-se fet càrrec del cost per la seva adquisició. Servirà per a donar solució al transport adaptat de les persones usuàries de la Fundació Vimar; principalment per a traslladar-les diàriament des dels seus llocs de residència habituals fins al seu Centre Ocupacional, dins la comarca del Baix Empordà.
La necessitat d’ampliació de vehicles per al servei de transport adaptat ha crescut des del passat mes de març, amb la inauguració del nou Servei de Teràpia Ocupacional de Santa Cristina d’Aro, amb 16 noves places de centre ocupacional.
La Fundació Vimar es va constituir el 1999, al Baix Empordà, per a respondre a les necessitats d’un grup de pares preocupats pel futur dels seus fills. En l’actualitat disposa de tres llars residències, a Palafrugell i Sant Antoni de Calonge; una Residència i Centre de Dia a Sant Feliu de Guíxols i un Centre Ocupacional a Santa Cristina d’Aro. Es dona servei a més de 80 persones usuàries. En un futur proper té previst iniciar 3 nous projectes a Palafrugell i a Platja d’Aro.
El Rotary International és una organització formada per persones de diferents oficis i professions que formen una aliança mundial des de la seva fundació a l’any 1905 amb la finalitat de donar serveis humanitaris, culturals i portar a terme accions filantròpiques als sectors més desafavorits.

 

El més llegit

I després