I després

10 NOTÍCIES + 10 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

AQUEST DIJOUS CARLES MOTAS A RSF
Aquest dijous, 25 de juny a les 12 del migdia a Ràdio Sant Feliu, entrevistem al nou alcalde, Carles Motas.
Establert el pacte amb ERC i el PSC, i aprovada la delegació de funcions dels regidors, parlarem del model de ciutat que el nou govern proposa, quines són les prioritats que es contemplen, quins són els projectes que cal encarar i els reptes als quals s’enfronten en els propers quatre anys.

500 MOTAS


IV PASSAREL.LA DE MODA SANT FELIU-COSTA BRAVA
El proper diumenge, 28 de juny, a les 20:30h. als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols, l’Associació de Comerciants presenta la quarta edició de la Passarel.la de moda Sant Feliu-Costa Brava, un dels esdeveniments més destacats del comerç ganxó que sempre es desenvolupa en espais emblemàtics de la ciutat, per on desfilen diverses marques i establiments que presenten la moda estiu-2015 amb els complements i els pentinats d’última generació.

500  PASSARELA

 

S’ACTIVA L’APARCAMENT DE LA CORXERA
Per motius tècnics no s’ha pogut fer efectiva l’obertura de l’aparcament de La Corxera fins aquest dilluns, 22 de juny al matí, malgrat que estava prevista pel 15 de juny. Des d’aquest dimarts, 23 de juny, es podrà fer l’actualització per aquest estiu del 2015 de les targes d’accés gratuït a l’aparcament en l’horari d’obertura a la caseta de Dornier situada a l’entrada del recinte.

500 CORXERA

 

IMPORTANT ASSISTÈNCIA A LA ITV DE CICLOMOTORS
Dotzenes de propietaris i usuaris de ciclomotors de més de tres anys i de fins a 49 cm³ varen aprofitar el desplaçament d’una Unitat Mòbil ITV fins les dependències de la Policia Local de Sant Feliu per passar la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) obligatòria sense haver d’anar a fer-ho a Palamós. La revisió es basa en comprovar les condicions de seguretat i el control d’emissions d’aquest tipus de vehicles.

500 ITV

 

INSCRIPCIÓ XIRINGUITOS/BARRAQUES DE FESTA MAJOR
l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols està informa que totes aquelles entitats sense ànim de lucre que estiguin inscrites en el registre municipal d’entitats i que tinguin interès a optar a un dels llocs destinats a xiringuitos i barraques de Festa Major, hauran de presentar una sol·licitud (adreçada a l’Àrea de Cultura) en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols situat a l’OIAC (Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà) abans del 30 de juny de 2015. Passat aquest període no s’acceptaran més sol·licituds.

500 entitats

 

VISITA DE L’ESCOLA D’ART I DISSENY DE RIGA (LETÒNIA)
Els dies 19-22 de juny han estat a Sant Feliu de Guíxols professors de l’Escola d’Art i Disseny de Riga, amb els quals el Museu d’Història de la ciutat va participar en un projecte comú. Els responsables dels departaments d’Educació, Ceràmica, Metall, juntament amb Daina Vitolina, coordinadors de diferents programes europeus, van ser rebuts per l’alcalde de la ciutat, així com van visitar l’exposició que sobre l’Escola i sobre projectes finals es pot contemplar a l’Antic Hospital fins al 30 de juny.

500 visita

 

CELEBRAT EL TALLER D’ELABORACIÓ DE LA RATAFIA
El passat dissabte 20 de juny, una vintena de persones varen assistir al taller d’elaboració de ratafia organitzat pel Museu d’Història-Espai del Metge i de la Salut Rural i la Càtedra Martí Casals de la Universitat de Girona. Es van poder conèixer i recollir algunes de les herbes medicinals que s’utilitzen per elaborar la Ratafia, un dels licors tradicionals més emblemàtics de les terres catalanes, amb molts anys d’història. De la mà de l’Assumpció Moreno, els participants van fer un recorregut per la riera de les Comes on es van recollir alguns dels ingredients que després es van utilitzar per elaborar-la.

500 RATAFIA_

 

J.M. ESTEVA, DEL XALOC, DESTACA A L’AQUATLÓ DE VILANOVA
Bona posició, del triatleta guixolenc Josep M. Esteva del Club Aquàtic Xaloc, a la primera prova del circuit Català d’Aquatló, que va tenir lloc a la Vilanova i la Geltrú el passat cap de setmana. Amb una participació de més de 200 esportistes, la prova consistia en una cursa a peu de 2.500 m. 1.000 m. nedant i novament 2.500 m. de cursa a peu. Aconseguí la primera posició de la seva categoria.

500 ESTEVA

 

VISITA TEATRALITZADA “UN DIA AL MONESTIR”
Per endinsar-se en el dia a dia dels monjos benedictins, posar-se els hàbits i entrar com a monjo novell en un monestir, el Museu d’Història de Sant Feliu organitza les visites teatralitzades de la mà de Jofre de Foixà, monjo del Monestir, músic i trobador, que torna del passat per introduir als participants en els horaris, treballs i espais de l’històric monestir de Sant Feliu de Guíxols, una activitat adreçada a tots els públics i que el proper dissabte, 27 de juny, a les 12 del migdia, es portarà a terme.
Les Preu places limitades i cal inscripció prèvia, el preu és de 3€ per persona (menors de 8 anys gratuït) i cal realitzar-les a l’Oficina de Turisme i Recepció del Museu, al Tel. 972821575 o per correu electrònic a museuhistoria@guixols.cat

500 MONJOS

 

INÈDIT EUGENIO AL TEATRE-AUDITORI DE SFG
El restaurant bar Can Noguera del Passeig del Mar, programa per aquest dissabte, 27 de juny a les 22:30 h., al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu, l’espectacle “Inèdits Eugenio”, dirigit per Gerard Jofra, presentat per Dani Lagi i produït “Saben aquel que diu…”
Els acudits mítics i altres inèdits del gran Eugenio interpretats pel seu clònic: ReEugenio.
Amb aquest espectacle, Can Noguera vol celebrar el tercer aniversari de la direcció del seu local, on es poden adquirir les entrades anticipades al preu de 13 euros. A taquilla el preu serà de 18 euros.

500 REUGENIO_

El més llegit

I després