I després

CARTA DE CIU AL GOVERN I NOTA DE CDC

Compartiu aquesta història

El grup municipal de CIU a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha dirigit una carta a l’equip de govern, bona part del contingut de la qual, Joan Alfons Albó ja va adreçar en el discurs d’investidura al nou equip de govern i que diu textualmente: “Sempre hem dit que treballaríem amb intensitat, responsabilitat i emoció per als ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu de Guíxols, des del primer dia fins al darrer de la legislatura que ara ha conclòs, i aquesta premissa també l’aplicarem a la que ara s’inicia.
En aquest entorn, unit al fet que la temporalitat dels projectes no coincideix amb les legislatures, ha determinat que enguany hi hagi uns sèrie de projectes endegats, que es troben en diferents fases, i que no estan concloses. Entenem que el seguir desenvolupant aquests projectes de manera completa contribuiria, en un sentit ampli, a la millora de l’activat econòmica de la Ciutat i al benestar dels ciutadans. Un primer grup d’aquests projectes és:
– Amb els estudis ja realitzats, decidir quina és la manera equilibrada de fer sorgir noves places d’aparcament al centre de la Ciutat.
– Realitzar les obres ja previstes i a punt de ser realitzades perquè es puguin utilitzar els espais d’aparcament que han sorgit a través de lloguer o a canvi de l’IBI, com és el que hi ha a tocar de l’Hotel Caleta Parc, o l’ubicat davant de l’estació d’autobusos.
– No demorar els projectes que presenten els promotors hotelers, amb la finalitat de disminuir els terminis d’espera per desenvolupar les obres que calen. Dins d’aquest punt cal ser especialment curós en les obres a desenvolupar en el marc de l’Hotel Alàbriga, concretament les que voldrien executar entre la carretera i les roques de mar.
– Culminar el projecte d’ampliació de la Via Ferrada i fer l’adaptació d’una part a persones amb minusvàlua.
– Culminar els treballs ja realitzats per l’obtenció de la marca Estació Nàutica, com element de participació dels empresaris del sector serveis en la creació de productes turístics i promoció de la Ciutat.
– Finalització de la pista d’skate i bike park, i adequació i aprofitament del seu entorn, en col·laboració amb l’entitat ciclista local.
– Desenvolupar el pla de beques elaborat per a les escoles esportives en el si del Consell Municipal de l’Esport.
– Traslladar serveis socials de la ciutat als nous espais municipals sorgits entre carrer 2 de maig i Rufo, de manera que es poden potenciar les instal·lacions d’aquest servei i alhora permetre créixer al Casal de Tueda.
– Trobar un nou emplaçament per a la mesquita, atès que l’actual té un problema greu d’aforament i per tant pot afectar la seguretat de les persones.
– Treballar en el nou contracte del residus urbans, per evitar que s’hagi de prorrogar una concessió que és evident que no dóna un servei correcta a la Ciutat.
– Fer el concurs per l’arranjament del carrer Sant Martirià, on cal renovar amb urgència el servei de clavegueram.
-Renovar la xarxa d’aigua potable de la zona de Can Xerrampeina, barri de Tueda.
– Iniciar la millora prevista del teatre Narcís Masferrer.
– Materialitzar el compromís ferm per fer les dos exposicions Thyssen cada any, tal com ja s’havia previst.
– Acabar els tràmits en curs per aconseguir la denominació de turisme esportiu.
– Seguir els tràmits iniciats per aconseguir la categoria de conservatori per a l’Escola Municipal de Música.
– Implicar-se en dos esdeveniments que s’han compromès celebrar dins dels propers mesos, els quals promocionen la imatge de Ciutat: el Campionat del Món de la Classe Splash i el Campionat d’Espanya de Fotografia Submarina.
Malgrat que ara no formem part de l’equip de govern, estem a la seva disposició per allò que considerin oportú, amb la finalitat de poder fer realitat i millorar en el que calgui els punts abans assenyalats.
Grup Municipal de CIU de Sant Feliu de Guíxols”

NOTA DE CONVERGÈNCIA DEMOCRÀTICA DE CATALUNYA DE SFG
“Les persones: són elles i el seu compromís el que ens motiva, i amb qui compartim principis, objectius i somnis. Coneixem a les persones que formen Unió Democràtica de Sant Feliu de Guíxols, i sabem del seu compromís amb la Ciutat i amb Catalunya. Quan conjuntament elaboràrem el programa electoral per concorre a les eleccions municipals, de manera explicita hi férem constar que ens posaríem a disposició del Parlament de Catalunya i del President de la Generalitat que sorgissin de les eleccions del 27 de setembre, amb l’esperança d’aconseguir que Catalunya sigui un Estat independent. I ambdues formacions locals ho subscrivíem, i ens hi refermem, sense cap tipus d’ambigüitat o requisit previ. I en el mateix sentit tots els regidors de Convergència i Unió es van manifestar en aquest sentit el dia que es realitzà la presa de possessió com a regidors. Des de Convergència Democràtica de Catalunya de Sant Feliu de Guíxols ens agrada tenir companys i companyes ferms. I molts ànims i bel·ligerància davant del nou escenari que s’ha obert, els partits es canvien des de dins”.
Comitè Local CDC de Sant Feliu de Guíxols”

 

El més llegit

I després