I després

Hissada de la Bandera Blava a Sant Feliu de Guíxols

Com cada any, la Fundació Europea d'Educació Ambiental a les platges i ports atorga la bandera blava a aquelles platges que compleixen una sèrie de condicions ambientals i instal·lacions. Aquest dijous 4 de juliol, la nova regidora de medi ambient, Mari Fe Larragay, ha estat l'encarregada d'hissar la bandera a Sant Feliu de Guíxols i també a Sant Pol.

Compartiu aquesta història

Com cada any, la Fundació Europea d’Educació Ambiental a les platges i ports atorga la bandera blava a aquelles platges que compleixen una sèrie de condicions ambientals i instal·lacions. Aquest dijous 4 de juliol, la nova regidora de medi ambient, Mari Fe Larragay, ha estat l’encarregada d’hissar la bandera a Sant Feliu de Guíxols i també a Sant Pol.

Tal com ha indicat, “les banderes blaves simbolitzen que complim un seguit de requisits importants: amb criteris d’educació ambiental, qualitat de l’aigua, gestió del medi ambient, seguretat i serveis. Si tenim aquests dos distintius, a Sant Pol i a Sant Feliu, vol dir que estem en el bon camí en matèria de platges i ens reconeixen que estem en la bona via.”

Larragay considera que “sempre es pot anar a més”, i s’ha compromès -com a regidora nova-, “a seguir un nivell d’exigència alt com els meus predecessors, per la importància de tenir les platges al màxim possible en bon estat. Tota la ciutat mereix tenir un bon manteniment i millora, però les platges en especial, ja que platges, passeig, monestir i entorn marítim forma part del més emblemàtic i són la carta de presentació turística”.

Aquestes han estat les seves declaracions després de l’acte:

El més llegit

I després