I després

Han començat les obres de l’ascensor de l’Escola Baldiri Reixach

Ja s’han iniciat les obres de l’ascensor que s’ubicarà l’Escola Baldiri Reixach després de més de 10 anys d’espera. El regidor d’Educació de l’Ajuntament, Salvador Calabuig, explica que s’ha arribat a aquest punt després de moltes negociacions amb el Departament d’Educació “perquè a Sant Feliu creiem que tots els edificis públics han d’estar adaptats per a tothom, i més els centres educatius”. El Consistori s’havia arribat a plantejar incloure en el pressupost d’aquest any l’obra i tirar-la endavant i que més endavant la pagués el Departament.

Compartiu aquesta història

Imatges: Escola Baldiri Reixach

Ja s’han iniciat les obres de l’ascensor que s’ubicarà l’Escola Baldiri Reixach després de més de 10 anys d’espera. El regidor d’Educació de l’Ajuntament, Salvador Calabuig, explica que s’ha arribat a aquest punt després de moltes negociacions amb el Departament d’Educació “perquè a Sant Feliu creiem que tots els edificis públics han d’estar adaptats per a tothom, i més els centres educatius”. El Consistori s’havia arribat a plantejar incloure en el pressupost d’aquest any l’obra i tirar-la endavant i que més endavant la pagués el Departament. El cost de les feines és vora 50.000 euros i finalment els pagarà íntegrament Educació.

Les obres han començat aquesta setmana i està previst que acabin en els propers dies. Calabuig ha recordat que és molt important tenir tots els edificis adaptats per a les persones amb mobilitat reduïda i que des de l’Ajuntament “hem fet molts d’esforços” en aquest sentit, recordant de com d’adaptades estan les platges de Sant Feliu, ja que “tothom té dret a assistir als llocs, tingui dificultats de mobilitat o no”.

 

 

 

El més llegit

I després