I després

VISITES A LES OBRES DELS CENTRES EDUCATIUS DE SFG

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, i el regidor d’educació, Josep Ramon Llobet, han visitat les obres que s’estan realitzant en diversos centres educatius de la ciutat.
Llobet ha explicat que s’hi han destinat aquest any 132.000 euros, amb un augment d’uns 40.000 euros respecte al pressupost del 2017.
Les principals obres que s’han fet són els lavabos de la planta baixa de l’edifici antic del CEIP Gaziel, amb una nova distribució dels mateixos i amb canvi de clavagueram.

Al CEIP l’Estació s’han fet obres a lavabos que faltaven per reformar, després d’una feina parcial d’ara fa 2 anys.
També hi han hagut obres al centre Baldiri Reixach, amb una proposta de dividir una part del pati en tres terrasses, cosa que ajudarà a que no hi hagi un deteriorament tan gran del sol.
El regidor també ha recordat les obres a l’Escola l’Ardenya, en la separació que hi ha entre dos patis, que es van realitzar durant el curs passat.
Està previst que totes les obres estiguin finalitzades durant aquest mes d’agost.

L’alcalde Carles Motas ha destacat una obra que està pendent a l’Escola Baldiri Reixach de cara a l’any que ve i que correspon al Departament d’Enseyament de la Generalitat. Es tracta d’un ascensor que fa 10 anys que es sol.licita.
En el cas que Ensenyament no se’n fes càrrec, des del consitori es plantejarien afergir-la dins els pressupostos municipals del 2019.

El més llegit

I després