I després

Ha començat la restauració de l’Arc de Sant Benet

Les feines està previst que durin uns 3 mesos i s’hi faran diverses actuacions, com retirar plantes o sanejar els morters i ancoratges

Compartiu aquesta història

Aquest dijous s’ha iniciat el procés de restauració de l’Arc de Sant Benet, l’antiga porta del Monestir de Sant Feliu del segle XVIII. Aquest icònic element de la nostra ciutat es troba en mal estat, degut, entre altres causes, a les inclemències meteorològiques.

Amb aquesta actuació es farà la neteja en sec de l’element, el sanejat de morters, claus de ferro i altres ancoratges, com també la retirada de plantes, molsa i líquens que afecten el portal.

Durant el programa Línia amb l’Alcalde de la nostra emissora, l’alcalde Carles Motas explicava la finalitat d’aquesta actuació, que s’ha iniciat després de Setmana Santa per evitar que l’estructura estigués tapada durant uns dies d’alta afluència de visitants.

Un cop feta la seva neteja, es preveuen tasques de consolidació del revestiment, dels suports de l’arc i també dels murs. La durada de les feines és d’uns 3 mesos.

El més llegit

I després