I després

L’ocupació hotelera ronda el 70% durant la Setmana Santa amb el LumLab com a pol d’atracció

L'acte inaugural del festival de la llum va aplegar milers de persones a la badia de Sant Feliu per veure l'espectacle de drons

Compartiu aquesta història

L’ocupació hotelera a Sant Feliu de Guíxols ha rondat el 70% durant la Setmana Santa, amb dies puntuals en els quals s’ha assolit l’ocupació màxima, tot i les pluges que durant aquests dies han afectat la nostra zona.

A més dels visitants habituals d’aquesta festivitat, el festival de la llum Lumlab ha estat un dels pols d’atracció, com ha passat en les dues darreres edicions.

La regidora d’Economia Local de l’Ajuntament, Núria Cucharero, valora molt positivament les xifres, tant de visitants que han arribat de manera puntual, com els de segona residència o els que han pernoctat a la ciutat.

La presidenta de l’Associació Guíxols Comerç i Turisme, Alèxia Sánchez, explica que aquesta Setmana Santa ha estat un avanç del que serà la temporada d’estiu i destaca les bones sensacions d’aquests dies i les bones previsions de cara a l’estiu.

La tercera edició del festival de la llum Lumlab ha portat fins la ciutat a milers de visitants, convertint-se en “un referent” a la ciutat, es destaca des del consistori. El regidor de Cultura, Alexis Cubó, es mosta satisfet per com es van esdevenir les jornades, tot i la pluja.

Les precipitacions varen fer acte de presència tant dissabte com diumenge, però no van afectar cap de les propostes celebrades el primer dia, Divendres Sant. Durant l’acte inaugural es va poder veure un espectacle de 100 drons, a càrrec de Flock Drone Art, que va omplir la badia d’espectadors que, un cop acabada l’activitat, es varen dirigir en massa a veure les diverses instal·lacions repartides per la ciutat.

Entre les propostes que es varen poder visitar hi havia les dels espais interiors, com el teatre i el Monestir, que anaven a càrrec de Jou Serra amb ‘Range in between’ i Mascanada 6 i el seu ‘Conservem la cultura’, respectivament, que varen omplir aquests recintes.

Les instal·lacions situades en espais exteriors; L.L.S.24 de Nei Albertí a l’Antic Hospital, la de PMFL Arquitectura i el seu Arc Lumínic al Passeig del Mar, la de l’australiana Amanda Parer amb ‘Comfort-Fantastic Planet’ i ‘L’Illa de Bulla a càrrec de Com un Llum, situades totes dues a la badia, i ‘Circled’ de Calidos a la Plaça del Monestir, varen veure’s afectades per la pluja tot i que el darrer dia van poder obrir dins l’horari previst.

El més llegit

I després