I després

En marxa el concurs del cartell de la Festa Major 2024

El premi està dotat amb 300 euros i s'hi pot participar fins el dia 6 de maig

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu ha posat en marxa el concurs per dissenyar el cartell de la Festa Major d’aquest 2024 que està dotat amb un premi de 300 euros. Com en cada edició, la temàtica és lliure però ha d’estar emmarcada dins els motius característics d’aquesta festivitat.

La idea que es presenti ha de ser original, és a dir, no pot ser una reproducció total o parcial d’altres obres executades o que estiguin en execució. L’estil i la tècnica de creació són lliures, tot i que el jurat tindrà en compte l’adaptabilitat del cartell presentat a les possibilitats d’impressió en quadricromia i als formats que s’editaran. Ens ho explica el regidor de Cultura, Alexis Cubó.

Pel que fa al text del cartell, haurà d’incloure les frases: Festa Major 2024, Sant Feliu de Guíxols, del 31 de juliol al 4 d’agost de 2024.

En el referent a la presentació de les peces, aquestes hauran d’estar sense signar i muntades sobre material resistent, com per exemple foam, forex o cartró, a més d’estar preparades per ser penjades.

Podeu consultar totes les bases per participar al concurs clicant aquí. El termini per participar-hi acabarà el 6 de maig i el veredicte del jurat es farà públic el dia 15 del mateix mes.

El més llegit

I després