I després

Els alumnes de 5è de l’Escola l’Ardenya col·laboren amb la donació de sang d’aquest cap de setmana

Hi participen dissenyant el cartell de la campanya, fent difusió de la donació entre alumnes i famílies o ajudant a omplir les dades dels donants durant la jornada

Compartiu aquesta història

L’alumnat de 5è de primària de l’Escola l’Ardenya de Sant Feliu està col·laborant en la donació de sang que se celebrà aquest proper divendres i dissabte a l’edifici de l’antiga Agglotap.

La directora del centre, Laura Barba, ens explica que les nenes i nens hi participen realitzant diverses activitats, com ara dissenyant el cartell de la campanya, fent difusió de la donació entre alumnes i famílies, com també ajudant a omplir les dades dels donants durant la jornada.

La directora també comenta com va sorgir aquesta iniciativa, que fa temps que es realitza des del centre escolar.

La donació tindrà lloc aquest divendres dia 5, de 4 de la tarda a 9 del vespre i dissabte durant tot el dia, de 10 a 2 i de 4 a 20.30 hores. Les persones interessades es poden apuntar al web donarsang.gencat.cat, al telèfon al 93 557 35 66 i a través de les xarxes socials sota el nom donarsang.

Poden donar totes les persones amb bon estat de salut que tinguin entre 18 i 70 anys, pesin 50 quilos o més i les dones que no estiguin embarassades. En cas d’haver viatjat recentment, es pot consultar si hi ha algun impediment per ser donant de sang clicant aquí.

El més llegit

I després