I després

[Guíxols Experience] John Langdon-Davies i Sant Feliu de Guíxols

Programa nº2 de ‘Guíxols Experience’. Ens endinsem en la relació de John Langdon-Davies, escriptor i periodista de renom internacional, amb la ciutat de Sant Feliu de Guíxols, el lloc que va escollir per fer-hi vida en família després de la Segona Guerra Mundial.

Compartiu aquesta història

Escolta el programa nº2 de Guíxols Experience, un reportatge sobre la relació de l’escriptor i periodista de renom internacional John Langdon-Davies amb la ciutat de Sant Feliu de Guíxols. L’autor va decidir venir a viure en família a la població baixempordanesa un cop acabada la Segona Guerra Mundial, i aquí va fer arrels i es va convertir en ‘un guixolenc més’. El reportatge compta amb els testimonis de Nicholas Langdon-Davies i James Langdon-Davies, dos dels fills que el corresponsal de guerra —entre d’altres feines de risc- va tenir amb Patricia Langdon-Davies.

Un reportatge radiofònic amb les veus de Laura Aranda i Àlex Giral. Guió i edició: Pere Carreras.


? Escolta i descarrega el reportatge a la web d’iVoox


___________

Guíxols Experience és l’espai de reportatges radiofònics que parlen de la història de Sant Feliu de Guíxols, de la seva gent, la seva cultura, el seu art i música, el seu patrimoni, la seva forma de vida, la seva economia. Temes d’interès general tractats amb profunditat i sense pressa. Saber d’on venim per saber cap a on anem. Entendre el nostre passat per descobrir qui som avui. Cada dilluns a les 12:00h del migdia a Ràdio Sant Feliu.

?️ Accedeix a tots els programes de Guíxols Experience

El més llegit

I després