I després

GUIXOLS DES DEL CARRER PASSA COMPTES AMB EL POBLE

Compartiu aquesta història

Aquest divendres, 22 de gener, a les 19 h. a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, Guíxols des del carrer (GdC) anuncia que passarà comptes públicament de la seva tasca municipal des de les eleccions fins el desembre.
Destaquen que d’aquesta manera “es complirà la promesa del programa electoral de sotmetre’s a la crítica de la població i rebre les propostes que pugui fer la ciutadania”., GdC apunta que exposarà amb detall totes les iniciatives que ha portat a l’ajuntament, on, malgrat estar a l’oposició han aconseguit aprovar algunes mocions como ara la que es postulà contra el TTIP (Transatlantic Trade and Investment Partnership), el tractat comercial que es negocia entre Europa i els Estats Units.
La formació política, impulsada com a confluència de forces entre ICV, EUiA, el Procés Constituent i persones a títol individual afirma que recordarà “les preguntes, votacions i mocions fetes al Ple, les respostes obtingudes i el silencis de l’equip de govern i també recollirà les qüestions i les critiques que plantegi l’assemblea”.
Aquest format de reunions ciutadanes es repetiran, com a mínim, dos cops l’any i sempre que hi hagi qüestions que l’assemblea de persones adherides al grup consideri que s’han de tractar amb el conjunt del poble.
En el següent arxiu hi trobareu el recull Els nostres primers sis mesos

El més llegit

I després