I després

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

CONCURS DE MÈRITS PER CONTRACTACIÓ D’UN TÈCNIC A L’AJUNTAMENT
Concurs de mèrits en prova de pràctica per la contractació d’interinitat per urgència d’un tècnic mig per l’àrea d’activitat econòmica i projectes estratègics. És per un període inicial de dos mesos i vint-i-set dies prorrogables fins reincorporació de la titular de la plaça. Bases al web de l’ajuntament: www.guíxols.cat, al butlletí oficial de la província i al tauler d’anuncis de l’Ajuntament. Termini màxim de presentació el 28 de gener.

500 TRANSPARENCIA

 

S’ANUNCIA LA DATA DE L’URIÇADA POPULAR
S’està celebrant amb la bona acollida que és habitual la campanya gastronòmica “Temps d’Uriços” amb la participació de 22 establiments de la ciutat i que compta amb una data per fer un tast acte de dinamització de la campanya popular als Jardins Juli Garreta.
El dissabte de la setmana entrant, 30 de gener, és la diada escollida, amb començament a les 11 del matí fins que s’exhaureixin les existències. Pel preu de 6 euros s’ofereixen mitja dotzena d’uriços, llesca de pa i copa de cava o ampolla d’aigua mineral.

500 URIÇOS

 

SORTIDA ALS CARCAIXELLS AMB EL CENTRE EXCURSIONISTA MONTCLAR
Sortida als Carcaixells, Santa Cristina d’Aro , el proper diumenge, 24 de gener . Sortida: 9.30h de l’estació d’autobusos de Sant Feliu de Guíxols, S’ompliran els cotxes i es farà la sortida a peu des de Can Llaurador (Santa Cristina). Cal portar: Esmorzar, aigua, capelina, calcat adequat, roba d’abric. Es obligatori que tots els participants tingueu una asseguranca de muntanya. El centre no es fa responsable dels accidents que pugui sofrir una persona que assisteixi a la sortida sense federar. Es demana confirmar l’assistència abans del 22 de gener . Informació al telèfon: 661253273 o bé al correu: montclar@gmail.com

17

 

XAVIER MARTÍNEZ PRESENTARÀ LLIBRE A LA BIBLIOTECA
Xavier Martinez Babón presentarà la setmana entrant a la biblioteca el llibre anomenat “Los hicsos y su conquista de Egipto”, una síntesi sobre el Segon Període d’Intermedi, una fase de la historia d’Egipte que abasta cinc dinasties que van dels segles XVII al XIII abans de Crist, una de las èpoques més desconegudes i complexes de l’Antic Egipte, que Martínez acosta a trevés del seu nou treball. L’acte està programat pel divendres, 29 de gener a les 19:00 h.
Xavier Martínez Babón fa anys que imparteix el curs d’estiu d’egiptologia de Sant Feliu. Es va formar a la Universitat de Tubigen (Alemanya). És doctor en Historia por la Universitat Autònoma de Barcelona, docent en llengua i historia de l’Antic Egipte en el Museu Egipci de Barcelona i treballa en las excavacions del temple de Tutmosis III, a Luxor, d’on ha tornat el desembre després de tres mesos de treballs.
La presentació del llibre anirà a càrrec de Tomàs Pla, Director del Museu d’Història de la Joguina i regidor de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

500 XAVIER

 

COMANDO ACTUALIDAD RETARDA EL REPORTATGE SOBRE ELS ANLLÓ
El programa Comando Actualidad de La 1 de TVE que es va emetre dimecres, no va contenir la peça de 9 minuts enregistrada a Sant Feliu dedicada a la vida dels germans Anlló . Unes hores abans la productora comunicava que prioritats en la programació havien obligat a ajornar el reportatge que, en principi, es dóna com a nova data provisional el dimecres 3 de febrer.
El treball periodístic es va realitzar els dies 14 i 15 de desembre per un equip de reporters d’un dels programes d’èxit de la cadena, que compta amb 3 milions d’espectadors en les seves emissions.

500 COMANDO

 

VIES VERDES I DIPUTACIÓ PATROCINEN 2 EQUIPS DE LA TRAILWALKER
El Consorci de les Vies Verdes informa que ha organitzat un concurs en col·laboració amb la Diputació de Girona, per a patrocinar 2 equips participants a la cursa solidària Trailwalker Girona 2016 amb arribada a Sant Feliu.
El premi consisteix en una aportació de 1.500 euros als 2 equips guanyadors del concurs, necessària per participar-hi. Hi poden optar tan equips que ja estiguin inscrits com els que desitgin fer-ho.
Per a participar cal enviar un vídeo d’un màxim de 2 minuts de durada, abans del 31 de gener, i aconseguir el major de visualitzacions possible abans del 2 de març, trobareu les bases al web: www.viesverdes.cat

500 VIES

 

NACHO ALONSO, AMB MARTA ROSÉS A CASA IRLA I EN SOLITARI AL CHEERS
Aquest divendres, 22 de gener,a les 21:00 h. a Cas Romagué-Casa Irla, concert entre amics a càrrec del guitarrista Nacho Alonso i la vocalista Marta Rosés que oferiran un variat repertori d’estils com el Blues, Soul, Rock i Pop interpretats pel duet.
I diumenge, 24 de gener a les 14:00 h. al Cheers (Plaça del Mercat) concert chill out guitar en solitari “jammin’ on bluesse…”.

500-NACHO

 

DESPRÉS DEL GAS, LA FIBRA ÒPTICA
Després de les molestes obres que varen suposar fa pocs mesos la instal·lació de noves conduccions de gas a la zona de plaça Monestir, carrer Callao, carrer Hospital, etc., que varen provocar importants problemes de trànsit, des de fa uns dies un nou desplegament d’operaris, màquines i tanques tornen a obrir rases a pocs centímetres de les que es varen tancar fa poques setmanes. En aquesta ocasió per soterrar les línies de fibra òptica que permetran a Sant Feliu disposar de la velocitat que permet aquest conductor .
S’està actuant a bona part del municipi i també s’arribarà a la zona industrial, des d’on s’ha reclamat en diverses ocasions la necessitat de disposar-ne per augmentar la transmissió de dades a través de la xarxa.

500 FIBRA

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 23 de gener
Camp de Futbol “Josep Suñer”
16,00h Futbol empreses Bar Moreda – Veterans Lloret

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00h. Benjamí D- Monells
11,00h. Aleví A- Blanes
12,30h. Cadet B- Calonge

Pavelló Municipal La Corxera
Club Básquet Sant Feliu
09,00h. Preinfantil Femení – Fontcuberta
10,30h. Infantil Femení- Fontajau
12,00h. Cadet Femení – Silenc
17,30h. Senior Masculi- Farners B
18,30h. Junior M- Palafrugell

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
18,00 h. Club Futbol Sala Guíxols A – Blanesport

Diumenge, 24 de gener
Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,30h. Benjamí B – Begur
12,30h. Infantil A– Breda
16,00h. Femení- Manlleu

Pavelló Municipal La Corxera
Club Básquet Sant Feliu
10,00 h. Junior Masculí A – Sant Narcís
12,00 h. Senior Masculí – L’Escala


500 ESPORTS

El més llegit

I després