Aquests dies  s’ha aplicat la base groga del gran mural que l’artista internacional Marina Capdevilla ha començat a realitzar aquest dissabte a la paret lateral del pavelló municipal d’esports de La Corxera, espai escollit per una delegació de representants de l’empresa The Project (Festival de la Porta Ferrada) i d’El Terrat (Singlot Festival).

Fa uns dies l’actor i sotsdirector del Singlot Festival, Enric Cambray, ja avançava a la nostra emissora que la il·lustradora del cartell d’enguany faria una actuació i que estaven escollint una gran façana perquè realitzés el treball, que s’enllestirà pel dijous dia 5 de juliol, data de la inauguració d’el Singlot Festival, que arrencarà amb el reconeixement a la carrera de l’actriu Lloll Beltran.

Marina Capdevila (Falset 1985), és una il·lustradora catalana llicenciada en Belles Atts  per la Universitat de Barcelona, que va complementar els seus estudis a la Willem de Kooning Academy de Rotterdam, i amb un postgrau d’il·lustració creativa a l’escola Eina, Barcelona.

El seu treball, present en diverses ciutats catalanes, de l’estat i de l’estranger, com ara Nova York i Amsterdam, es basa en utilitzar el recurs de l’exageració per situacions de la vida quotidiana, transportant-les a un punt més extrem, cercant la ironia.

Falset i les persones grans són les seves grans referències, a més dels il·lustradors contemporanis com L’Agostino Iacurci, el Dulk o Low Bros.

Sol treballar en dos suports, paper i mural, transmetent en qualsevol d’ells unes connotacions diferents, i és en el mural on es pot apreciar el seu treball més personal, deixant que l’espontaneïtat prengui protagonisme a l’hora de plantejar les il·lustracions, tal i com com es pot comprovar en el següent exemple: