I després

Gran èxit de la Festa de l’Aigua amb el tobogan inflable de 75 metres com a novetat estrella

Aquest dijous a les 10.30 ha tingut lloc a Sant Feliu de Guíxols una nova edició de la Festa de l’Aigua, en la que, des de la plaça del Monestir, ha començat una cercavila en direcció a la plaça Miquel Murla. Durant el recorregut, els participants han fet guerres d’aigua, que els era facilitada per dos camions cisterna que els han companayat durant el recorregut.

Compartiu aquesta història

Aquest dijous a les 10.30 ha tingut lloc a Sant Feliu de Guíxols una nova edició de la Festa de l’Aigua, en la que, des de la plaça del Monestir, ha començat una cercavila en direcció a la plaça Miquel Murla. Durant el recorregut, els participants han fet guerres d’aigua, que els era facilitada per dos camions cisterna que els han acompanyat durant el recorregut.

La presidenta de l’Associació de Festes Ganxones, Marce del Río, valora l’activitat com “un èxit total”, amb “moltíssima gent participant-hi”. De fet, l’organització calcula que fins a 2.000 persones s’hi ha acostat.

El tobogan inflable de 75 metres de llargada i dos carrils ha estat recorregut per centenars de persones i s’ha convertit en l’estrella de la jornada.

 

Des de l’Associació volen agrair el suport rebut per part de l’Ajuntament per poder gestionar tota la logística de la festa, com ara preparar el carrer Bourg de Péage per a rebre el tobogan inflable de 75 metres i dos carrils que s’ha convertit en el rei indiscutible de la jornada. Del Río també ha fet un “gran agraïment” tant a Protecció Civil com a Creu Roja, Policia Local i Brigada Municipal, que els han “facilitat molt” la feina a més d’ajudar-los “moltíssim” en tot el necessari.

La regidora d’esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero, ha explicat que “van ser tres hores sense parar de gent, de petits i grans”, mostrant-se “molt orgullosa” del gran èxit de la proposta. Cucharero ha recordat que es va triar el carrer Bourg de Péage perquè feia el desnivell adequat, després de valorar diversos punts de la ciutat.

Els participants han fet una cercavila que des del Monestir ha fet camí cap a la plaça Miquel Murlà.

El més llegit

I després