I després

Escolteu com Eduard Costa ens parla del seu nou projecte en solitari, L’últim Indi, que presenta aquest diumenge al teatre dins el 57 Festival de Porta Ferrada

Aquest diumenge 4 d’agost l’excomponent dels Amics de les Arts, Eduard Costa, presenta al 57 Festival de Porta Ferrada el seu projecte en solitari, L’Últim Indi. Accediu a la notícia per escoltar com l'artista ens parla de la seva proposta.

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge 4 d’agost l’excomponent dels Amics de les Arts, Eduard Costa, presenta al 57 Festival de Porta Ferrada el seu projecte en solitari, L’Últim Indi. Serà en un concert al Teatre Auditori Narcís Masferrer de la Ciutat a partir de les 8 del vespre.

L’artista ens explica com és aquesta nova etapa “uns mesos molt fructífers, molt enriquidors” i que està “sent un any molt bonic”. Ens parla del seu nou treball i també convida, a tothom que ho vulgui, a veure el seu concert i “que vinguin oberts, que vinguin amb ganes descoltar L’Últim Indi, que serà una experiència d’una hora i mitja on entre tots farem música”.

Clicant aquí podeu consultar més informació i adquirir les entrades. A continuació podeu escoltar la conversa que hem tingut.

El més llegit

I després