I després

L’Ajuntament posarà un equip de 13 controladors per vetllar que el Mercat de diumenge del Passeig quedi net un cop acabi l’horari de venda

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols activarà un equip de controladors a partir d'aquest diumenge, 4 d'agost, per tal que vetllin que l'espai que ocupava el mercat dels diumenges -de moment, la banda del Passeig del Mar- quedi net i "impecable", un cop finalitzi l'horari de venda.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols activarà un equip de controladors a partir d’aquest diumenge, 4 d’agost, per tal que vetllin que l’espai que ocupava el mercat dels diumenges -de moment, la banda del Passeig del Mar- quedi net i “impecable”, un cop finalitzi l’horari de venda. Aquest equip de 13 persones, que controlaran i informaran, repetiran l’experiència en diferents jornades, en un horari que va de les 13.00 a les 16.00 hores, i vetllaran per tal que l’espai públic quedi igual a com estava abans de l’activitat de parades. S’ocuparan d’assessorar els paradistes, alhora que aniran equipats també de càmeres fotogràfiques per si hi ha algun incompliment.

Fa uns dies els venedors del mercat van rebre una circular on s’informava d’aquesta decisió, que anirà acompanyada de controls rutinaris per part d’aquests informadors.
L’Ajuntament, en paraules de la regidora responsable de Mercats, Sònia Bartumeu, “té la intenció que l’espai públic quedi absolutament net i que reuneixi les mateixes condicions de netedat que tenia abans de l’activitat de mercat”, i que els procediments siguin els adequats -neteja, polítiques de reciclatge i bon estat de la via pública. La regidora confia que “la mesura serà ben rebuda per part de tothom, ja que només pretén incidir en millorar l’espai públic de tota la ciutadania”

El més llegit

I després