I després

Gisela Ruz presenta la seva primera novel·la ‘Por siempre’ aquest dissabte

Es tracta del primer llibre que publica l'escriptora de 19 anys i es presentarà a les 6 de la tarda a l'Art Estudi del carrer de la Rutlla

Compartiu aquesta història

Gisela Ruz presentarà el seu primer llibre, una novel·la anomenada  ‘Por siempre. Algo más fuerte que el tiempo’, aquest dissabte 8 de juliol a les 6 de la tarda a l’Art Estudi de Nati Ramón del carrer de la Rutlla número 10 de Sant Feliu de Guíxols.

L’autora, que ha crescut a Sant Feliu i té 19 anys, ens explica que aquest és el primer llibre que ha escrit i el considera “molt especial”, ja que no esperava que una editorial es pogués interessar en publicar la seva primera obra literària sent tan jove.

El llibre que presenta aquest dissabte a Sant Feliu explica la història d’una dona amb Alzheimer que queda ancorada en un passat emocional on idealitza el seu primer amor, una obra que també està inspirada en la vida personal de l’escriptora.

La Gisela compagina la seva passió per la literatura amb l’estudi d’Arts Escèniques al Col·legi de Teatre de Barcelona. També és ballarina de dansa clàssica. L’autora destaca que la seva intenció és seguir escrivint i publicar una altra novel·la. Podeu seguir-la al seu perfil d’Instagram clicant aquí.

El més llegit

I després