I després

GDC CRITICA L’APROVACIÓ DEL PUNT QUE ES VA PORTAR AHIR A SESSIÓ PLENÀRIA EXTRAORDINÀRIA

Compartiu aquesta història

La formació Guíxols des del Carrer critica que el Ple Extraordinari d’ahir dijous aprovés el punt que es referia a l’aprovació inicial de l’expedient de crèdit extraordinari en despeses diverses.

Des del Comuns de Sant Feliu comenten que aquesta proposta “es feia sobre un pressupost prorrogat, perquè el govern en el seu moment va decidir no elaborar el pressupost pel 2019”.

La formació del regidor Jordi Lloveras afirma que “el que el govern ha decidit és modelar directament el pressupost del 2019, però lluny de partir de la construcció del relat pressupostari, ho fa de pressa, per la porta del darrere i sense l’opció de debatre els pressupostos”.
Teniu accés a la nota completa si cliqueu aquí.
Podeu escoltar el Ple Extraordinari aquí.

Proposta per a garantir una connexió efectiva entre Sant Feliu i Caldes

Des de Guíxols des del Carrer demanen una millor connexió en bus entre Sant Feliu de Guíxols i Caldes de Malavella per als ciutadans que volen anar a agafar el tren des de la nostra població.

Des del grup de Jordi Lloveras expliquen que “uns desplaçaments que s’han de fer en vehicle particular perquè si no és molt difícil, per no dir impossible, garantir una bona connexió amb el tren”.
Podeu consultar la informació completa si cliqueu aquí.

 

El més llegit

I després