I després

GANXONS GUANYEN L’ESTATAL DE PESCA

Compartiu aquesta història

L’equip B del club Sant Feliu de Guíxols, format per Joan Sepúlveda Guerrero, José Esclusa Muixí, Xavier Pérez Rojo y Marc Gironés Masach, es va proclamat campió d’Espanya en el X Campeonato Nacional Open d’embarcació fondejada per clubs celebrat el passat cap de semana a Castelló.
La prova fou organitzada pel Club Náutico de Burriana i per la Federación Española de Pesca y Casting, i es va veure afectada per les males condicions que, per a la pràctica de la pesca des d’una embarcació fondejada hi va haver-hi a la zona.
Tot i així, i malgrat que el divendres es va mantenir una reunió en la qual es va plantejar la possibilitat de suspendre la competició, el campionat es va celebrar i va atorgar el triomf a l’equip ganxó que va sumar un total de 32.948 punts, gairebé el quíntuple de la puntuació assolida pels segons classificats que pertanyien al Club Deportivo Isla Canela, d’Andalusia, mentre que el tercer equip classificat fou el Club de Pescadores Deportivos del Principado de Asturias.
En total hi varen participar 14 clubs i una vegada més, els integrants guixolencs varen portar cap a Sant Feliu el màxim guardó d’aquesta competició, per la qual cosa cal felicitar-los.

El més llegit

I després