I després

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

XERRADA DE CATALUNYA CONTRA EL CÀNCER
Una vegada més les activitats programades per les components de la delegació guixolenca de Catalunya Contra el Càncer ha tingut una important resposta en l’acte que el passat dissabte es va portar a terme a les 12 del migdia a la sala d’actes de la Biblioteca Octavi Viader amb una interessant xerrada anomenada “Com prevenir el càncer amb el que mengem” a càrrec del Dr. Carles Casabona, pediatre i expert en nutrició que va comptar amb la presentació del Dr. Albert Xifra, dermatòleg.

500 CCC

 


2 ACTIVITATS I UNA SUAPENSIÓ DE L’ANC A SANT FELIU
-En el marc de la nova temporada del cicle “El país que Volem” a la Casa Irla, aquest dissabte 28 de març, a les 18h, en Francesc Marc Àlvaro presenta el seu darrer llibre “Ara sí que toca” que finalitzarà amb un col·loqui.
-El proper diumenge 29 de març al matí, el grup Motards Independentistes, en la ruta que tenen prevista per aquest dia, faran una parada a Sant Feliu. Seran rebuts per membres de Guíxols per la independència ANC que els acompanyaran a una visita guiada a la Casa Irla, per gentilesa de la seva direcció.
-L’organització ha comunicat que Amb motiu de l’accident aeri del passat dimarts,i com a mostra de solidaritat i condol vers les víctimes i les seves families, es suspèn la concentració que havia estat convocada per aquest divendres, 27 de març a les 19:30 a la plaça del Mercat.

500 ANC

 


TANCAMENT DE LA CAMPANYA DEL BACALLÀ & PEIXOPALO
Com a acte de tancament de la Cuina del Bacallà & Peixopalo, aquest dissabte 28 de març a les 11h a l’interior del Mercat Cobert, en Josep Camús del restaurant “El Cau del Pescador” mostrarà públicament com es cuina el peixopalo de la forma més tradicional i tot seguit es podrà tastar el plat tradicional dels tapers de Sant Feliu que haurà cuinat. És una activitat oberta al públic que donarà per clausurada una de les campanyes gastronòmiques organitzades per l’Àrea de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu que ja té a punt el Mercat del Brunyol i en perspectiva una nova edició del Peix Blau Ganxó.

500 PEIXOPALO

 

 

HUMOR AL FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
El Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols serà el paraigües d’un nou certamen dedicat a l’humor i la comèdia, de la mà de la productora El Terrat, segons informa l’ACN. S’anomena Singlot Festival i consisteix en un cap de setmana d’actuacions, seminaris professionals i acadèmics. El cartell del festival l’encapçalen els espectacles de Leo Bassi, la companyia Els Joglars, Andreu Buenafuente i Edu Galán, Berto Romero Javier Coronas i Faemino y Cansado. Però les activitats programades pel cap de setmana del 23 al 26 de juliol inclouen també unes jornades professionals / taula de cooperació amb creadors, productors i exhibidors de comèdia, així com dos seminaris acadèmics impartits per Leo Bassi i Ramon Fontseré. L’avançament es va fer a BCN, on el proper dimarts 31 de març es farà la presentació de la 53ena edició del Festival, a l’antiga fàbrica Damm a la 1 del migdia. Prèviament serà presentat, a les 10 del matí, al Monestir de Sant Feliu.

500 FESTIVAL

 


MINUT DE SILENCI PER LES VÍCTIMES DE L’ACCIDENT AÈRI

Aquest dimecres al migdia s’ha fet una concentració davant de la porta de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols en memòria de les víctimes de l’accident d’aviació succeït el dimarts en el vol Barcelona a Düsseldorf, tragedia que va provocar mostres de solidaritat a molts municipis de Catalunya pel fet de comptar amb diverses persones catalanes entre el passatge així com per l’origen del vol que es va enlairar des de l’aeroport d’El Prat.

500 MINUT

 


ÀPATS AL REFRECTORI DEL MONESTIR
El refrectori del Monestir de Sant Feliu (menjador dels monjos benedictins que el varen habitar), torna a tenir la funció de segles passats després que l’empresa, El Ginjoler, hagi habilitat l’espai com a restaurant interior després de la posada en funcionament les passades temporades del de l’Hort del Rector a l’aire lliure.
Amb una decoració molt singular s’ha transformat l’espai basant-lo en un concepte modular amb referències als productes de l’horta il·lustrats en els murs i a les manualitats amb algunes cites en llatí (Ora et labora, In vino veritas, etc.) realitzades en punt de creu, una il·luminació molt original i un menú i carta basats en productes de temporada. El menú, de 18 euros, es podrà degustar des de dimarts a divendres al migdia i el cap de setmana carta de divendres al vespre fins el diumenge al migdia.

500 GINJOLER

 


J. COSTART I A. MANJÓN PROJECTEN FOTOS DEL 2014
Aquest divendres, 27 de març a les 22:00 h. a la sala de projeccions del Casino Guixolenc els fotògrafs Josep Costart i Ana Manjon ofereixen un acte obert al públic en el qual realitzaran la projecció d’una part de la seva col·lecció de fotografies del 2014 amb marines, natura, infrarojos i fotografia macro entre altres.

500 COSTART_MANJÓN

 


CONCERTS A L’ATZAVARA
Aquest dissabte, 28 de març, a les 21:30 h. a la sala TZVR de la carretera de Palamós, 266 de Sant Feliu de Guíxols, Arocinema i TZVR Club presenten: “A wild rock’n’roll party!!” amb concerts de The Limboos (Madrid. R&B/exotica) i 13th Magic Skull ((Pala From Hell, surf/garatge).

500 TZVR

 

 

SERGIO CONTRERAS SIGNA LLIBRES A SANT FELIU
L’artista, productor i disc-jockey andalús, Sergio Contreras, va fer escala a Sant Feliu per presentar i signar la novel·la “La princesa de mi cuento” que ha escrit conjuntament amb Manuel Jesús Soriano. El títol coincideix amb l’èxit musical de música electrollatina de Sergio Contreras i és la segona que editen plegats. La presentació a Sant Feliu es va portar a terme a la llibreria Nobel del carrer Major cantonada Rambla Portalet, on s’hi varen concentrar seguidores del jove polifacètic que es va mostrar molt proper i que va agrair l’assistència a través dels seu compte de Twitter. Podeu escoltar la cançó que dona nom a la novel·la en el següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=rGS9A8niEXI

500 CONTRERAS

 


AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 28 de març
Trobada d’escoletes de futbol sala l’Estació
De 9:00 a 12:00 h. Pavelló “La Corxera”

Camp de Futbol “Josep Suñer”
16,00h Fútbol Empreses Bar Moreda- Aïgues Bones

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
11,00h Aleví A- Blanes
11,00h Aleví D- Banyoles
12,30h Cadet A- Cassà
18,00h Vilartagues- Farners

Pavelló Municipal la Corchera
Club Bàsquet Sant Feliu
12,45 h. mini Masculí A – Girona

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
18,00h C.Guíxols FS- Vidreres

Diumenge, 29 de març
Camp de Futbol “Josep Suñer”
12,00h AD Guíxols- Aro

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E. F. Sant Feliu
10,00h Benjamí A- Tordera
11,00h Aleví B- Base Empordanet
12,30h Infantil A- Sils
16,00h Juvenil A- Bascara
18,00h Cadet B- Peralada

500  GUIXOLS

El més llegit

I després