I després

FRANCISCO GÁLVEZ LIDERA EL PSC-SFG

Compartiu aquesta història

L’Agrupació del PSC de Sant Feliu de Guíxols inicia una nova etapa després de l’assemblea celebrada pels seus militants en la qual es va escollir per unanimitat a Francisco Gálvez com a nou primer secretari de la formació substituint a Verónica Lahoya en aquest càrrec de màxima responsabilitat a l’agrupació local.
Es tracta d’un militant històric que també ha estat permanentment vinculat a l’Associació de Veïns de Vilartagues i un dels principals promotors del corrent d’opinió anomenat Opina_S en aquesta legislatura.
Amb la marxa anunciada del partit de pesos pesants, que a hores d’ara continuen representant al grup municipal socialista a l’Ajuntament, la formació s’ha de posar a treballar amb celeritat per tal de confegir una llista de cara a les properes eleccions municipals del mes de maig de 2015, possiblement convocant unes primàries, possibilitat que encara cal confirmar.
De moment, tal i com va anunciar a les xarxes socials i a la nostra emissora, Juanjo Garcia Cañadas, és l’únic dels regidors socialistes de l’equip de govern que mostra obertament la seva disposició per formar part d’una futura llista de la formació mentre que tornen a aparèixer a les secretaries antics regidors de l’època d’Antoni Juanals com Josep M. Muñoz i Salvador Calabuig.
El nou primer secretari tindrà una executiva formada per cinc secretaries que s’estructuraran de la següent manera:
Secretari d’Organització : Josep Melcior Muñoz
Secretària de Polítiques Socials : Laura Serrano
Secretari de Política Municipal : Juanjo García
Secretària d’Ocupació i Formació : Maria Carmen Hidalgo
Portaveu i Secretari de Comunicació : Salvador Calabuig

El més llegit

I després